Cel mai „tulburător‟ moment din cariera lui Hilary Duff. Rivala ei, Lindsay Lohan, a fost de faţă când s-a întâmplat

18 martie 2022   Viață de vedetă

Fosta vedetă Disney, Hilary Duff, se bucură de mare succes, încă din adolescenţă. În ciuda faptului că artista a reuşit de mică să fie stăpână pe forţele proprii, viaţa ei nu a fost lipsită de incidente stânjenitoare. O şedinţă foto i-a cauzat stări incredibile de anxietate…

Cântăreaţa şi actriţa, Hilary Duff, în vârstă de 34 de ani, se mândreşte cu o carieră lungă şi frumoasă. Ea a strălucit pe marile şi micile ecrane, începând de la apariţia în „Lizzie McGuire‟ şi la obţinerea unui rol principal din comedia „How I Met Your Father‟, până la interpretarea marilor sale hit-uri, precum: „So Yesterday‟ sau „Fly‟. 

La fel ca alte vedete care şi-au început carierele de mici, Hilary s-a confruntat cu episoade de anxietate. Unul dintre ele i-a rămas tipărit în minte şi nu a ezistat să vorbească despre el. Multe celebrităţi erau de faţă atunci când s-a întâmplat...

Iubirile din trecut, mărul discordiei?

Hilary Duff spune că o şedinţă foto celebră pentru publicaţia „Vanity Fair‟ a fost unul dintre cele mai tulburătoare momente din viaţa ei.

Ea a pozat alături de vedete celebre, precum: Linsday Lohan, Mandy Moore, Amanda Bynes, Mary-Kate şi Ashley Olsen, Alexis Bledel, Evan Rachel Wood, Lindsay Lohan şi Raven Symone.

Coperta se intitulează „It’s Totally Raining Teens‟ şi a fost realizată de către fotograful de modă Mark Seliger. Acel moment a reprezentat un pas important din cariera artistei, însă şi un moment stresant: „Era grozav, dar a fost o zi foarte stresantă, care mi-a provocat anxietate‟, a declarat ea, potrivit „Mirror‟.

Se spune că în timpul şedinţei foto, Hilary şi Lindsay ar fi avut o ceartă, din cauza unor „foşti iubiţi comuni‟. Cearta ar fi fost amplificată şi de faptul că Hilary tocmai se despărţise de Aaron Carter şi nu era într-o formă psihică tocmai bună.

În prezent, vedeta trăieşte o poveste frumoasă de iubire cu soţul său, Matthew Koma, alături de care s-a căsătorit, la finalul anului 2019, în cadrul unei ceremonii secrete. Cei doi au împreună două fetiţe - pe Banks şi pe Mae.

Hilary mai are un băieţel, pe nume Luca, din fostul mariaj cu jucătorul de hockey, Mike Comrie.

Sursă foto: Shutterstock 

Mai multe