Cele mai sexy femei din lume

24 martie 2011   Viață de vedetă

Sunt tinere,frumoase şi au o mulţime de admiratori. Iată-le pe primele 10 cele mai sexy femei într-un top realizat de o revistă britanică în urma unui sondaj tradiţional.

Şi chiar dacă anul viitor topul va arăta cu totul altfel, frumoasele momentului sunt:

Locul 10: Freida Pinto

Manechinul din Bombay şi-a făcut debutul în cinematografie cu Slamdog Millionaire,filmul premiat cu Oscar anul trecut. În vârstă de 24 de ani,Freida a fost nominalizată pentru premiile BAFTA. A prezentat emisiuni de televiziune şi a jucat în reclame pentru maşini.

Locul 9: Anna Friel

Actriţa britanică de 32 de ani îţi datorează faima filmelor în care a jucat:„Pushing Daisies”,„The Tribe” şi „Land of the Lost”.

Locul 8: Kristin Kreuk

Numele ei nu-ţi spune probabil nimic. Însă după faţă s-ar putea să ţi se pară cunoscută. Cel mai probabil,actriţa se află pe această poziţie datorită rolului său din „Smallville”. Pe lângă apariţiile cinematografice,ea a mai apărut şi în câteva videoclipuri.

Locul 7: Elisha Cuthbert

A devenit cunoscută datorită serialului de televiziune „24”. Actriţa de 27 de ani mai poate fi văzută în „The Six Wives Of Henry Lefay” şi „The Girl Next Door”.

Locul 6: Adriana Lima

Supermodelul brazilian prezintă creaţii vestimentare ale celebrelor case de modă de zece ani. S-a căsătorit anul acesta de Ziua Îndrăgostiţilor şi militează pentru drepturile orfanilor.

Locul 5: Keeley Hazell

Britanica de 22 de ani ia lecţii de actorie şi are propria agenţie de modele. La 16 ani a părăsit şcoala şi a lucat ca şi coafeză. La 17 ani a câştigat un concurs de modele şi de atunci cariera ei este într-o ascenciune rapidă. În anii anteriori s-a clasat pe locuri fruntaşe în acest top.

Locul 4: Britney Spears

În mod surprinzător,superstarul a reuşit să revină în atenţia tuturor,deşi multi nu-i mai dădeau vreo şansă. După ce a ieşit din mariajul zbuciumat,cântăreaţa arată aproape la fel ca în perioada ei de glorie.

Locul 3: Jessica Alba

Campioana din 2007 revine în top 3. Jessica este una din răsfăţatele competiţiilor de acest gen, aflându-se mereu pe locurile fruntaşe ale topurilor. Şi de ce n-ar fi aşa? Este actriţă de succes,mămică şi soţie. Chiar are tot ce îşi poate dori!

Locul 2: Megan Fox

Câştigătoarea de anul trecut nu este încă pregătită să părăsească topul celor mai sexy femei. A devenit cunoscută datorită succesului înregistrat de filmul "Transformers". Deşi a fost acuzată de Angelina Jolie că o copiază,tânăra actriţă are o armată de fani care o consideră o femeie foarte sexy.

Locul 1: Cheryl Cole

Este membră a trupei Girls Aloud,dar nu asta a propulsat-o în fruntea clasamentului. Ea a devenit una dintre cele mai cunoscute britanice după ce a început să prezinte emisiunea de televiziune „The X Factor”. Este apreciată pentru stilul său vestimentar,admirată pentru silueta fără cusur şi invidiată pentru pielea ei perfectă.

Mai multe