Celebrităţi care au fost interzise la TV. Motivul pentru care un prezentator nu i-a permis Madonnei să apară în emisiune

16 iulie 2021   Viață de vedetă

Nici vedetele nu sunt perfecte! Fie că s-au certat cu producătorii, fie că au lansat diverse controverse, aceste celebrităţi au fost interzise pe micile ecrane.

Este destul de evident când un talk-show merge bine. De obicei, show-urile de televiziune urmează acelaşi format: oaspetele spune o poveste despre viaţa lui personală sau despre carieră, îşi promovează cel mai recent proiect şi îşi încheie discursul cu o mulţumire graţioasă din partea gazdei. Dar, în unele cazuri, nu s-a întâmplat aşa. De multe ori, vedetele nu sunt pe placul gazdelor, iar prezentatorii sunt nevoiţi să le taie de pe lista invitaţilor. Ele sunt celebrităţile care interzise în show-uri cunoscute!

Joan Rivers

Rivers a fost prima femeie care a găzduit un talk-show, de noapte. Însă, în momentul în care a hotărât să îşi lanseze singură o nouă emisiune, producătorul emisiunii de noapte „The Tonight Show‟ i-a interzis acesteia să se întoarcă sau să mai apară în emisiune, timp de 30 de ani. Producătorul a susţinut că Joan Rivers nu a fost sinceră cu el în ceea ce priveşte plecarea ei din echipă. În anul 2014, Rivers a păşit din nou în platoul emisiunii, când Jimmy Fallon a preluat rolul de gazdă: „Mi-am adus aminte de cele mai frumoase amintiri din nopţile în care mi-am început cariera‟, a spus ea, pentru Variety.

Familia Kardashian

În anul 2012, gazda show-ului „Watch What Happens Live‟ a fost întrebată care este persoana pe care nu şi-ar dori-o în cadrul emisiunii sale. Anderson Cooper nu a numit o singură persoană, ci o întreagă familie - familia Kardashian. El a spus că nu îşi doreşte să îşi asocieze numele cu reality show-ul de televiziune al Kardashienilor, pentru că este „deprimant şi îngrozitor‟.

Vince Vaughn

Se spune că actorul Vince Vaughn ar fi fost interzis în emisiunea lui Ellen DeGeneres după ce a apărut într-un film, în care face o glumă homofobă. În trailer-ul filmului „The Dilemma‟, din 2011, personajul lui Vaughn spune: „Maşinile electrice sunt gay, nu homosexuali‟. Page Six a transmis că DeGeneres s-ar fi simţit prost din cauza acestei declaraţii (fiind căsătorită, din 2008, cu actriţa Portia de Rossi) şi i-ar fi interzis pe Vince să mai apară, pentru o perioadă, în emisiune.

Madonna

Pare incredibil, însă până şi Madonna a fost interzisă într-o emisiune TV. În timp ce mulţi producători îi fac numeroase oferte ca să apară în direct, controversatul prezentator, Piers Morgan, are o „luptă‟ de câţiva ani de zile cu cântăreaţa. Se pare că supărarea lui Morgan a început în momentul în care urma să anunţe că Madonna este însărcinată, însă managerul ei i-a spus că acest lucru nu este adevărat, iar Morgan a renunţat să dea pe post ştirea. Însă, la scurt timp, vestea cea mare a fost dată de concurenţa lui Morgan. De atunci, a început războiul, iar Morgan a criticat-o pe Madonna în multe emisiuni, acesta spunând că vedeta nu ştie să cânte şi nici să danseze. În anul 2012, managerul Madonnei i-a trimis un e-mail lui Morgan în care îi cere ca Madonna să apară în emisiune, insă Morgan a spus că atât el, cât şi Madonna au fost interzişi în emisiune.

Piers Morgan

În urma declaraţiilor controversate despre Madonna, jurnalistul Piers Morgan s-ar fi interzs pe sine în emisiunea lui O’Donnell. Aceasta a spus că i-a interzis lui Piers Morgan să mai apară în emisiune, din momentul în care şi el, la rândul lui, a interzis-o pe Madonna, fără niciun motiv: „L-am interzis pe Piers Morgan. A interzis-o pe Madonna fără niciun motiv, aşa că şi eu îl interzic pe el. Nu am interzis pe nimeni, dar dacă trebuie să fac o listă, el este primul‟. Madonna şi O’Donnell sunt prietene şi au jucat împreună în filmul „A League of Their Own‟. 

Sursă foto: Shutterstock

Mai multe