Celebrităţi care promovează produse pentru păr

17 februarie 2012   Viață de vedetă

Promovarea produselor de înfrumuseţare a părului este o activitate des întâlnită printre vedete. Iată ce branduri preferă celebrităţile!

Liv Tyler,una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood,este ambasador al noii campanii de comunicare a brandului Pantene. Actriţa va fi imaginea campaniei în reclamele TV şi în reviste,promovând noua gama „Repair&Protect” pentru păr cu firul normal sau gros.

Jennifer Lopez face reclamă la noua gama L'Oreal Elseve Arginine Resist X3. Dinamism,energie,un păr de excepţie si un fizic de invidat-iată câteva din calităţile vedetei care ies în evidenţă.

Dani Coman,unul dintre cei mai importanţi portari din România,este imaginea Head&Shoulders. El a particpat la începutul acestui an la un clip amuzant de promovare,în care era căpitanul unei echipe tot timpul fresh.

Cântăreaţa Andra a fost aleasă ambasadoare a brand-urile Garnier Color Naturals şi Garnier Essentials în toată Europa de Est. Este prima dată când soţia prezentatorului Cătălin Măruţăalege să fie imaginea unor produse de acest gen.

Mai multe