Christina Applegate nu ş-a dorit niciodată să joace comedie şi nici nu va apărea într-o continuare a serialului „Familia Bundy“

20 iulie 2021   Viață de vedetă

Christina Applegate este una dintre cele mai cunoscute actriţe americane de comedie, în special datorită rolului Kelly Bundy, din serialul-fenomen „Familia Bundy“. Personajul său i-a adus celebritatea, deşi Christina a recunoscut că, până la acest proiect, nu şi-a dorit niciodată să joace comedie. Cum s-au schimbat lucrurile?

Cariera în actorie a Christine Applegate (49 de ani) s-a născut odată cu ea, iar primul său „rol“ a fost alături de mama ei, actriţa Nancy Priddle, în serialul TV „Days of Our Lives“. Primul „job“ profesionist a fost la aceeaşi vârstă,  când a apărut într-o reclamă pentru biberoane. În curând, a devenit o „veterană“ a reclamelor TV şi, în anii ʼ80, a apărut în multe clipuri publicitare.

Christina Applegate este cunoscută în primul rând ca actriţă de comedie, lucru care a surprins-o chiar şi pe ea, deoarece nu şi-a dorit niciodată acest lucru. „Eram un copil posomorât, cu o atitudine sumbră, întotdeauna am crezut că proiectele serioase mi se potrivesc cel mai bine“, a declarat ea.

Apoi a primit rolul iconic al adolescentei naive Kelly Bundy şi percepţia ei asupra comediei s-a schimbat total. „Cu acest serial, s-a schimbat total piaţa sitcomurilor TV tradiţionale, a fost o adevărată revoluţie“, a spus ea.

Şi, împotriva tendinţei actuale din televiziune de a relua proiecte vechi, actriţa spune că nu ar apărea într-o continuare a serialului. Ea crede că fanii nu sunt interesaţi de un remake şi, în plus, spune Applegate, „nu mai sunt deloc dispusă să îmbrac din nou o rochie din lycra”. „Am aproape 50 de ani şi cred că nimeni nu mai vrea să mă vadă într-o rochie mini. Pur şi simplu nu mai e posibil. Corabia aceea a plecat din port“, a spus ea.

Deşi a avut alte roluri în proiecte cunoscute – în serialul „Friends“ sau filmul „Anchorman“ – Christina Applegate nu a mai cunoscut niciodată succesul obţinut cu „Familia Bundy“, iar cariera ei a avut suişuri şi coborâşuri. La fel şi viaţa personală, marcată de o tragedie.

De câte ori a rostit cuvântul „cancer“

În 2008, a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a suferit o dublă mastectomie. Deşi experienţa a fost una marcantă pe viaţă – actriţa a declarat că a rostit cuvântul „cancer“ mai mult decât orice alt cuvânt – a reuşit să se vindece, iar trei ani mai târziu a devenit mamă.

În 2017, Applegate a dezvăluit astăzi că i s-au îndepărtat ovarele şi trompele uterine ca măsură preventivă, ştiind că are o genă agresivă a cancerului la sân. „Am preluat controlul. Este o uşurare. Acum, să sperăm că nu voi fi lovită de un autobuz“, a mai spus vedeta care, în ciuda greutăţilor, nu şi-a pierdut simţul umorului.

FOTO PROFIMEDIA

Mai multe