Cine au fost muzele lui Britney Spears şi cum a ajuns să flirteze cu Prinţul William. A fost cel mai bine plătit jurat din istoria televiziunii americane

4 decembrie 2020   Viață de vedetă

Britney Spears a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete pop din întreaga lume, de când a apărut single-ul ei de debut “Baby One More Time” în anul 1998, iar viaţa ei pare desprinsă dintr-un film.

Britney Spears s-a născut la data de 2 decembrie 1981 în Mississippi şi a crescut în Louisiana. Chiar dacă este cunoscută pentru cariera sa muzicală, frumoasa blondină a luat cursuri de dans şi de gimnastică încă de la o vârstă fragedă, apoi a început să-şi perfecţioneze abilităţile în diferite competiţii locale. Inclusiv pe scenă sau pe reţelele sociale, acolo unde postează videoclipuri, Britney Spears le arată fanilor care este rutina ei de antrenament fizic.

A început să cânte din copilărie 

Artista a început să cânte, ca orice copil, cu o perie de păr în mână imaginându-şi că într-o zi va cuceri marile scene ale lumii. Totul s-a petrecut încă de la o vârstă foarte fragedă, de la vârsta de doi ani. A cântat la absolvirea grădiniţei, dar debutul ei a fost cu adevărat la vârsta de şase ani atunci când a câştigat primul ei concurs de talente. Pentru că era prea tânără, având doar opt ani, artista nu a primit niciun rol în show-ul “Clubul Mickey Mouse” de la Disney Channel. Mai târziu, la vârsta de 11 ani, a reuşit să primească rolul şi să joace alături de colegi celebri de-ai săi precum Christina Aguilera, Ryan Gosling, Keri Russell, Justin Timberlake şi JC Chasez. A primit apoi roluri în reclame TV şi a urmat cursurile Şcolii Profesionale de Arte Performante din New York timp de trei veri. 

Vedetele care au inspirat-o au fost sora lui Michael Jackson şi Whitney Houston

Cântăreaţa a povestit, în diverse interviuri, că modelele sale din lumea muzicii au fost Janet Jackson şi Whitney Houston, drept pentru care, la o primă audiţie unde a cântat “I Have Nothing” de Whitney Houston i-a adus un contract de colaborare cu o casă de discuri. Alegerea de a se axa pe muzica pop i-a dat şansa artistei de a fi ea însăşi şi de a putea dansa. La sfârşitul lui 1990, trupele pop erau la modă, iar puţini fani probabil îşi amintesc că Britney Spears a început să cânte în grupul de fete “Innosense”.

La 17 ani, şi-a dorit să aibă mai mulţi copii într-un interval de patru ani 

Încă de la 17 ani, cântăreaţa a ştiut că vrea să-şi întemeieze o familie. În realitate, a avut primul ei copil la vârsta de 24 de ani, pe Sean Preston Federline, şi un an mai târziu pe Jayden James Federline din căsătoria cu rapperul Kevin Federline (2004 - 2007). După divorţ, chiar dacă a pierdut custodia celor doi copii, ea poate să-i viziteze câteva zile pe săptămână. Cântăreaţa a ajuns în cele din urmă să joace în filmul “Crossroads” (2002). Nu regretă nimic din momentele ei de actorie, cu toate că filmul nu i-a impresionat pe critici. 

A fost cel mai bine plătit jurat la emisiunile de talente 

La acea vreme, ea a negociat un salariu uriaş - 15 milioane de dolari - pentru un sezon, ceea ce a făcut-o unul dintre cei mai bine plătiţi juraţi din istoria televiziunii americane. Până la urmă, a fost detronată de Katty Perry care a negociat 25 de milioane de dolari pentru a apărea ca jurat în emisiunea “American Idol”. 

A flirtat cu Prinţul William pe vremuri 

Justin Timberlake este probabil cel mai faimos fost iubit al ei (1999 - 2002), dar puţini ştiu faptul că frumoasa blondină a ţinut legătura în mediul online cu Prinţul William înainte de a se cupla cu Justin. Chiar dacă şi-au schimbat adresele de mail unul altuia, legătura dintre ei nu a funcţionat.

Mai multe