Cine este vloggeriţa din România câştigă 10.000 de euro în fiecare lună! Succesul ei răsunător, datorat şi lui Selly

28 iulie 2019   Viață de vedetă

Toată lumea îl ştie pe Selly, cel mai bogat vlogger din România, însă el nu este singurul care reuşeşte să-şi umple conturile cu mii de euro. Mai exact, Mimi, prietena lui, reuşeşte să încaseze chiar şi 10.000 de euro într-o singură lună.

Mimi, pe numele ei real Mihaela Pantea, se bucură de un succes răsunător pe reţelele de socializare, iar asta se vede în sumele care-i intră cu regularitate în conturi.

Mai mult de atât, asocierea cu vloggerul Selly i-a sporit, fără doar şi poate, succesul, aşa că acum reuşeşte să încaseze chiar şi 10.000 de euro, într-o singură lună. 

Mimi a început să încarce clipuri pe Youtube în urmă cu trei ani, iar apoi a ajuns rapid un influencer de top. Se mândreşte cu 830.000 de abonaţi pe YouTube, peste 63 de milioane de vizualizări, peste 840 de mii de followersi pe Instagram şi 200 de mii de fani pe TikTok.

Selly este cel mai cunoscut vlogger din România, iar la începutul lunii aprilie a ajuns la cifra de două milioane de urmăritori pe youtube. Andrei Şelaru, pe numele din buletin, s-a apucat să se filmeze vorbind despre diferite teme de actualitate pentru tineri în anul 2012. De atunci a crescut de la an la an şi ajuns la cifre impresionante pentru orice internaut cu dorinţe de afirmare. Succesul său a fost atât de mare, încât anul trecut a ajuns în portofoliul agenţiei Global Influencers. Nu în ultimul rând, a trecut de 1 milion de euro la încasările din publicitate.

Mai multe