Cine se naşte din infractori... star devine?!

5 noiembrie 2017   Viață de vedetă

Când unul dintre părinţi o ia pe căi ferite de ochii justiţiei, fie îl însoţeşti, fie fugi cât te ţin picioarele! În lumea zbuciumată de la Hollywood, o astfel de moştenire dăunează grav imaginii, dar unele odrasle celebre au ştiut să evite „catastrofe“ dictate genetic!

Lindsay Lohan a făcut bani de pe urma „cazierului“ familial...

Michael, tatăl lui Lindsay Lohan, a comis numeroase infracţiuni, iar în 1990 a fost condamnat pentru sfidarea Curţii, refuzând să depună mărturie în cazul unor brokeri anchetaţi (Michael era de meserie broker). A fost condamnat la trei ani de închisoare şi eliberat în 1993, dar pus sub observaţie timp de cinci ani. Michael a mai ajuns ulterior la mititica, inspirând-o pesemne şi pe fiica lui, care, deşi nu e prietenă cu justiţia, continuă să facă bani în Cetatea Filmului.

Woody Harrelson se trage din asasini plătiţi

Pe când Woody avea doar 17 ani, tatăl său a fost angajat pentru a ucide un judecător statal. În cele din urmă, el a fost condamnat pentru crimă cu premeditare, rejudecarea cazului fiind respinsă. În altă ordine de idei, se pare că tatăl actorului a fost suspectat şi de implicare în asasinarea lui John F. Kennedy. Harrelson senior a murit în 2007, în timp ce se afla încă închis într-o închisoare din Colorado.

Drew Barrymore a avut un tată dependent de alcool şi de droguri

John Drew Barrymore, tatăl frumoasei vedete, de asemenea actor, a fost încarcerat (ocazional, ce-i drept) pentru consum de droguri, comportament indecent în spaţii publice şi abuz conjugal. În ciuda faptului că s-a înstrăinat de fiica sa, Drew, în 2003 fata s-a mutat aproape de el şi a continuat să-i plătească facturile, până când acesta a decedat.

Sursa foto: runwaylive.com

Mai multe