Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit. Iubitul fiicei lui Pavel Stratan este un artist celebru

20 noiembrie 2019   Viață de vedetă

Cleopatra Stratan, artista care a cucerit inimile românilor cu piesa ”Ghiţă”, pe când avea doar trei ani, s-a îndrăgostit. Fiica lui Pavel Stratan a devenit domnişoară în toată regula, iar acum trăieşte fiorii primei iubiri.

Potrivit Viva!, Cleopatra Stratan trăieşte o poveste de iubire cu artistul Edward Sanda, alături de care a lansat mai multe piese împreună.

Cleopatra Stratan a lansat, în ultima perioadă, piese romantice, de dragoste, ce exprimă sentimente pe care aceasta le trăieşte în aceste momente.

Ioana Ginghină, femeie fatală după divorţ. Mesaj radical pentru fostul soţ: "Eu apreciez ceea ce am"

“Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiţie, e foarte clar si scurt: «Pupă-mă»! Este vorba despre băieţii timizi, care nu ştiu cum să cucerească o fată şi apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona, şi despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”, spunea Cleopatra Stratan despre una dintre piesele sale.

Artista născută în Republica Moldova are în palmares şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţă unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghiţă“, s-a auzit inclusiv în ţări că Japonia, Spania şi Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are şi propria ei păpuşă, iar din anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. În iunie 2018, copilul fenomen a cucerit publicul cu „Te las cu inima”, o poveste ce o prezintă pe Cleopatra Stratan într-o altă lumina: deşi trage după ea un geamantan, la fel că în clipul „Ghiţă“, ea nu mai este fetiţă cu ochelari şi codiţe, ci o adevărată domnişoară.

Va fi lângă tine în cele mai grele momente. 20 lucruri pentru care eşti norocoasă dacă iubeşti un bărbat în zodia Taur

Edward Sanda a debutat cu piesă şi clipul „Doar pe a ta”, un featuring cu Ioana Ignat, ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat piese precum „Haine scumpe”, „Nicio zi fără ţine”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, iar în urmă cu trei luni a colaborat pentru a două oară cu Ioana Ignat pentru single-ul „În palmă ta”.

Mai multe