CONCURS: «Click! pentru femei» şi «Lux Beauty» îţi oferă un set de make-up!

4 septembrie 2015   Viață de vedetă

Câştigătoarea concursului nostru este Antonela Murineanu.Vrei să obţii un machiaj de efect în câteva minute? Când eşti pe fugă, îţi poţi pune chipul în valoare folosind trei produse de machiaj profesionale, pe care le poţi prima în dar dacă participi la concursul nostru, realizat în parteneriat cu „Lux Beauty”.

Setul conţine un fond de ten matifiant,un ruj cu ulei de argan şi un fard de obraz cu ulei de argan,fără parabeni.

Ce trebuie să faci

Înscrie-te la newsletter pe www.clickpentrufemei.roşi răspunde la întrebarea ”Care sunt cele trei cosmetice pe care le foloseşti de fiecare dată când te machiezi?” prin comentariu la această ştire până la data de 3 septembrie,ora 24:00 şi eşti înscris automat în concurs.

Detalii despre premiu

MATTE &COVER-fond de ten matifiant

Fond de ten special conceput destinat tenului gras şi mixt Oil-free,pe bază de apă cu siliconi,permite pielii să respire liber şi previne formarea de puncte negre sau pete. Formula inovatoare CONTROL SEBUM recunoaşte şi echilibrează zonele uleioase şi uscate. Ultima generaţie de NYLON sub forma MICROSPONGILOR dispersează sebumul pe suprafaţa pielii pentru a da un finisaj mat puternic.LIPSTICK ARGAN OIL-ruj cu ulei de aragan

Ruj ce se bazează pe formula nouă,inovatoare,cu adaos de ulei de argan. Uleiul de argan conţine un nivel ridicat de vitamina E,antioxidanţi şi Omega 6,care sunt dovedite a hrăni şi proteja pielea. Ingredientele antiîmbătrânire conţinute repară celulele deteriorate ale pielii şi reduc vizibil aspectul liniilor fine şi a ridurilor. Rujul cu ulei de argan asigură o acoperire completă,de lungă durata,oferă buzelor o culoare intensă şi cu strălucire de oglindă. Formula se bazează pe pigmenţi puternici şi de înaltă calitate care conferă efect de lungă durată.

BLUSH with ARGAN OIL-fard de obraz cu ulei de argan,fără parabeni

Conferă un aspect tânăr şi un look fresh şi asigură efect de lungă durată datorită consistenţei delicate. Prin adăugarea de ulei de argan se obţine o hidratare mai bună a pielii fiind în acelaşi timp un antioxidant cu efect de regenerare.

Mai multe