Contesa Alexandra Tolstoi, fosta soţie a „bancherului lui Putin‟: „Preşedintele rus, capabil de lucruri incredibil de distrugătoare!‟

16 martie 2022   Viață de vedetă

Contesa Alexandra Tolstoi susţine că fostul ei soţ, care era un apropiat de-ai lui Vladimir Putin, opera „într-o lume a bandiţilor‟, în care cei cu putere erau lipsiţi de strategie şi „se dădeau în stambă atunci când erau strânşi cu uşa‟.

Fosta soţie a unui fost apropiat de-ai lui Vladimir Putin provine dintr-o familie rusească de nobili cu un trecut îndelungat şi are trei copii cu miliardarul rus Serghei Pugachev, cunoscut ca „bancherul lui Putin‟ înainte de-a se îndepărta de Kremlin şi-a fugi din ţară.

Liderul de la Kremlin îl consideră trădător pe Serghei, lucru care a făcut ca Alexandra să nu mai apuce să-l cunoască în detaliu pe Putin. Însă frumoasa aristocrată tot a apucat să-şi facă o părere despre liderul politic care a înspăimântat o planetă întreagă în ultimele zile. Şi părerea contesei despre Vladimir Putin nu e deloc flatantă!   

Fostul soţ al Alexandrei a lucrat îndeproape cu preşedintele rus şi îi ştie toate punctele forte şi slăbiciunile, undele dintre ele ajungând şi la urechile rusoaicei. Tolstoy a oferit un interviu, pe 14 martie, celor de la ITV, în care contesa de 48 de ani l-a numit pe Putin „un narcisist fără margini‟, care e în stare “lucruri incredibile de distructive‟ atunci când se simte ameninţat.

„Nu am vorbit niciodată cu el, dar am fost în aceeaşi cameră cu el‟, a început să povestească contesa rusă. „Serghei mi-a spus multe despre el şi cred că acţionează fără să aibă vreo strategie de multe ori. E foarte spontan şi face lucruri pentru a-şi hrăni ego-ul. Se speculează mult că e bolnav şi faţa lui umflată pare să demonstreze asta”, a declarat Tolstoy în interviul-bombă preluat de Daily Mail.

Ce alte declaraţii uimitoare mai face contesa?

„Amândoi se comportau la fel. Când se află într-un moment delicat, încep să facă lucruri incredibil de distructive. Ce face acum Putin e atât de distrugător pentru Rusia!”, a ţinut să precizeze fosta soţie a fostului “bancher al lui Putin‟.

Alexandra locuieşte în Marea Britanie cu cei trei copii ai ei, Aliosha, Ivan şi Maria, şi susţine că ea şi fiica ei de 9 ani plâng toată ziua din cauza conflictului declanşat în Ucraina.

„Ce nu cred că înţelege lumea în Vest e că toţi ruşii au câte o rudă în Ucraina. Cred că cel mai grav lucru pe care l-au auzit recent e cum părinţii ruşi îşi sună copiii din Ucraina, care le spun: «E îngrozitor! Suntem bombardaţi, ce ne facem?!» Iar părinţii le răspund: «Nu e adevărat! Nu mai ascultaţi propaganda! Noi am venit la voi ca să vă eliberăm!».‟

Titlul nobiliar deţinut de Alexandra provine din propria familie. Stră-străbunicul ei a fost Pavel Tolstoi-Miloslavski, care a fost numit conte pentru serviciile lui aduse ultimului împărat rus, Nicolae al II-lea al Rusiei, după Primul Război Mondial.

Contesa l-a întâlnit pe Pugachev, “bancherul lui Putin”, când preda engleza în Moscova, însă ea susţine că cel care i-a devenit soţ şi tată al copiilor ei nu mai era în relaţii foarte bune cu Putin. De fapt, oficialii de la Kremlin l-au acuzat că „sifonase‟ sute de milioane de dolari din Rusia, motiv pentru care oligarhul a fugit în Franţa, unde se pare că s-ar afla şi azi.

Pugachev i-a dat afară din casa familiei pe Alexandra şi pe cei trei copii ai lor, iar guvernul rus i-a evacuat pe toţi din vila de 12 milioane de lire sterline din Londra chiar în apogeul pandemiei.

Foto - Instagram

Mai multe