Copiii bogaţi ai Hollywood-ului

24 martie 2011   Viață de vedetă

Câştigă suficient încât să-şi permită o maşină „de fiţe” în fiecare săptămână, iar veniturile lor pot da dureri de cap colegilor mai în vârstă...

Hannah Montana a făcut-o milionară

Cine n-a auzit de Hannah Montana? E peste tot:pe caiete,pe ghiozdane,la televizor... Cu toate acestea,Miley Cyrus (17 ani) este plătită doar cu 15.000 de dolari pe episod pentru rolul din serialul TV. N-ar trebui să-i plângem de milă,căci a obţinut 18 milioane de dolari în 2009 din vânzarea produselor Hannah Montana.

Jake Harper,primul în top

Angus J. Jones (16 ani) avea 10 ani când a început să joace rolul lui Jake Harper din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”. De atunci au trecut 6 ani,actorul şi-a renegociat contractul,primind 300.000 de dolari pe episod. Un sezon are 24 de episoade,iar un calcul simplu ne arată că face mai mult de 7 milioane de dolari pe an...

Ce planuri are Angus pentru viitor? Un lucru e sigur:va merge la colegiu. Cât despre actorie,nu ştie dacă va continua să facă filme. Ţinând cont de faptul că munceşte de la 5 ani,o pauză este mai mult decât binevenită.

Miranda Cosgrove,pe urmele lui Miley

Mai puţin cunoscută la noi,Miranda Cosgrove (17 ani) este,bineînţeles,actriţă şi cântăreaţă. Joacă de la vârsta de 8 ani,iar rolul Carly Shay din serialul „iCarly” îi aduce nici mai mult,nici mai puţin de 180.000 de dolari pe episod. Din 2007 s-a apucat de cântat şi a lansat deja un album.

Mai multe