Cristina Cioran are o pasiune ţinută ascunsă până acum

2 septembrie 2013   Viață de vedetă

Cristina Cioran şi iubitul ei au avut parte de o vacanţă superbă în această vară, pe tărâmul elen, în insula Thassos. Şi, dacă va gândiţi că prezentatoarea emisiunii „Dragă mea prietenă" a stat la soare până la apus, după care a mers la o cafenea, unde s-a relaxat până seară, ei bine nu-i aşa!

Vedeta a petrecut mult timp la pescuit şi asta pentru că de doi ani de zile împărtăşete pasiunea iubitului ei,iar în concediul pe care tocmai l-a încheiat,a prins peste coţ la coţ cu partenerul ei de viaţă.

„Am avut o vacanţă revigorantă în Thassos,alături de iubitul meu. M-am relaxat mai mult la pescuit decât la plajă şi nu pot să nu va spun că am prins doi chefali. Totuşi,prietenul meu m-a eclipsat,trebuie să recunosc. A prins un lavan de 6 kilograme. Un kilogram au fost numai icrele. Seara,ni l-a gătit un prieten la restaurant”,a povestit prezentatoarea.

Cristina Cioran prezintă,alături de Paula Chirilă,emisiunea „Draga mea prietena”,din 2 septembrie,în fiecare zi,de luni până vineri,de la oră 10:00,la Kanal D. 

Mai multe