Cristina Spătar, decolteu îndrăzneţ care a atras toate privirile. Cum s-a fotografiat la plajă

12 august 2020   Viață de vedetă

A împlinit 48 de ani acum două luni, dar se află într-o formă fizică de invidiat. Cântăreaţa Cristina Spătar, mamă a doi copii, a fugit de căldura din Capitală pentru a se răcori pe malul mării, în staţiunea Mamaia.

Artista a postat recent o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie negru, în două piese, cu un decolteu provocator. Fanii au reacţionat imediat, spunând că este foarte sexy:  

„Uimitor de frumoasă. Sexy. Superbă.Concediu plăcut vă doresc“,

„Sunteţi fermecătoare şi arătaţi superb“, i-au scris unii admiratori. Cineva a observat un detaliu, iar Cristina a răspuns râzând:

„Unde e buricul? M-am uitat de multe ori şi n-am observat. Oricum arăţi foarte bine“.  „E de sus poza…chiar am şi buric :))“, a răspuns vedeta, care a muţumit pentru aprecieri spunând că mai are de lucru cu celulita.

        View this post on Instagram                   ....salutare de mare, va pup pe toti!😎👋😘🏖🍹👑❤😜 #summer2020🏝 A post shared by CRISTINA SPATAR (@cristina.spatar) on Aug 12, 2020 at 1:06am PDT

....salutare de mare, va pup pe toti!😎👋😘🏖🍹👑❤😜 #summer2020🏝

A post shared by CRISTINA SPATAR (@cristina.spatar) on

Mai citeşte şi: Ce mare s-a făcut fetiţa actorului Denis Ştefan. Imagini rare cu familia la plajă

Fosta regină R&B, aşa cum a fost numită în trecut, urmează o alimentaţie sănătoasă, bazată pe peşte şi crudităţi, iar acest lucru se vede atunci când se urcă pe cântar. „Asta este cea mai bună metodă de a scăpa rapid de kilogramele depuse după câteva zile de răsfăţ culinar. Mănânci sănătos şi gustos, iar corpul primeşte puţine calorii”, declara anterior Cristina, potrivit click.ro

Mai citeşte şi: Andreea Bălan şi-a anulat vacanţa în Grecia din cauza fostului soţ. Ce a făcut George Burcea

Sursa poza: Instagram/ cristina.spatar

Mai multe