Culori estivale pentru machiaj şi unghii

13 iulie 2015   Viață de vedetă

Te-ai săturat de machiajul „cuminte“, cu umbre neutre, cât mai discrete, şi eternul ruj roşu de pe buze? Vara aceasta, poţi încerca ceva nou. Opţiunile sunt nelimitate, aşa că lasă-ţi liberă imaginaţia să plutească în lumea celor mai interesante capricii... cromatice.

Gene de efect,pictate în albastru

În loc să optezi pentru gene negre,conturează-ţi ochii folosind un rimel albastru electric,care îţi va potenţa privirea. Aplică produsul atât în partea de sus,cât şi pe genele de jos. Întrucât acest tip de albastru este foarte puternic,este bine ca restul machiajului să fie cât mai simplu,eventual o bază de machiaj,cu fond de ten şi un anticearcăn,puţin bej foarte deschis sau roz pal pe pleoapă. Dacă este vorba de un machiaj de seară,poţi aplica şi un tuş negru,foarte discret,cât să alungească forma ochiului.Pont:Ca machiajul să fie complet,aplică un gloss incolor,care să scoată în evidenţă nuanţa naturală a buzelor tale.

Unghii felurite cu pasteluri

Pielea bronzată este mult mai bine pusă în evidenţă atunci când unghiile sunt lungi şi ascuţite,mai ales în nuanţe deschise,pastelate,cum ar fi roz,galben sau albastrul cerului senin. În plus,pentru a atrage toate privirile,colorează-ţi unghiile în culori diferite,în funcţie de ce ţinută alegi. Pentru a rezista timp îndelungat,aplică două straturi de ojă şi,la final,un strat de lac incolor,ca să strălucească.

Ochi de smarald

Pietrele preţioase şi semipreţioase sunt foarte elegante când strălucesc pe gâtul unei femei frumoase,dar nu numai. Potrivit ultimelor tendinţe de make-up,culorile vibrante de smarald,safir şi rubin se regăsesc mai nou şi pe pleoape. De exemplu,smaraldul îţi conferă un aer pasional,chiar sexy,dar nu atât de puternic precum negrul. În schimb,pentru a crea un efect de „ochi de pisică“,poţi trasa o linie subţire cu un tuş negru. Fardul smarald se combină cu nuanţe diverse de maro şi,după cum poţi vedea din imagine,se potriveşte de minune persoanelor cu ochii căprui.

În funcţie de machiajul ales şi de trăsăturile tale,poti opta pentru un ruj marsala,cu uşoare tente de vişiniu,sau pentru tonuri „stinse“ de portocaliu.

Mai multe