Cum a ajuns Alina Eremia să facă furori în muzica românească: “Am stat pitită să îi aud”

29 august 2019   Viață de vedetă

Alina Eremia este una dintre cele mai iubite artiste din noua generaţie a muzicii româneşti. Cu un succes nebun la public, cu milioane de fani şi de vizualizări pe YouTube, cântăreaţa pare că îşi trăieşte visul cu ochii.

O spune chia rea, căci recunoaşte că înainte să se apuce de cântat, a cochetat cu baletul şi, mai apoi, cu actoria.

Citeşte şi: Adela Popescu: „Trăiesc cea mai relaxantă perioadă din viaţa mea“

Alina Eremia: “Cea mai mare dorinţă a fost să fiu artist”

A încercat cu baletul, căci acolo au dus-o prima oară părinţii, când era “de-o schioapă”. Însă, acolo avea să descopere ceea ce îi place cu adevărat: muzica.  

„Cea mai mare dorinţă a mes din copilărie a fost să fiu artist. Deşi m-au înscris ai mei la ore de balet, am fugit de acolo la orele de canto şi am stat pitită să îi aud pe copii. Mi-am dat seama că asta vreau să fac”, a povestit Alina Eremia pentru Revista VIVA!.

Aşa că n-a durat mult şi şi-a urmat calea. A trecut prin actorie, căci s-a lansat în “Pariu cu viaţa”, alături de alţi artişti iubiţi în România, ca Sore sau Dorian Popa, ca mai apoi să devină cântăreaţa cu foarte mulţi fani.

"Mi-am urmat instinctul, m-am mutat de la balet la orele de muzică, şi de atunci îmi străiesc visul cu ochii”, a mai spus Alina Eremia

Citeşte şi: Adevărul despre relaţia dintre Alexandru Papadopol şi Adriana Titieni

Mai multe