Cum a obţinut Adele o bucată din guma mestecată de Céline Dion. A înrămat-o şi a pus-o pe perete

26 octombrie 2021   Viață de vedetă

Suntem obişnuiţi ca vedetele să colecţioneze obiecte deosebite. Este şi cazul lui Adele, care a declarat, de curând, că lucrul cel mai preţios din casa sa este o gumă mestecată de către Céline Dion, pe care o are înrămată. Cum a obţinut cântăreaţa acest obiect?

Într-un interviu pentru Vogue, Adele a ţinut să precizeze că o apreciază enorm pe Céline Dion, cântecul „My Heart Will Go On‟, piesa lui Dion, fiind coverul pe care Adele l-a cântat cel mai mult în cariera ei. Însă un lucru deosebit pe care Adele îl deţine şi are legătură cu Celine Dion este o gumă mestecată de interpretă.

Guma este lipită pe o bucată de hârtie albă, iar de jur împrejur este scris: „Guma de mestecat a lui Céline Dion‟: „Am înrămat guma şi este pe perete acasă, în Los Angeles. Este cel mai preţios lucru pe care îl am din casă‟, a spus Adele. De ce deţine Adele acest obicet preţios?

Citeşte şi: Ce i-a răspuns Adele fiului său la întrebarea: „De ce nu îl mai iubeşti pe tatăl meu?”

Obiectul este un cadou pe care gazda show-ului „Late Late Show‟, James Corden, i l-a făcut artistei de ziua ei: „Cred că i-am luat-o de ziua ei de naştere. Adele este o persoană căreia greu îi găseşti un cadou, cu greu o impresionezi‟ şi-a amintit acesta la The Late Late Show.

„James Corden, care este prietenul meu, ştia ce mare fan sunt al lui Céline Dion, aşa că a făcut-o să scuipe guma într-o bucată de hârtie şi mi-a înrămat-o‟, a completat Adele. Care este povestea exactă a gumei de mestecat?

„Povestea este că am plecat într-un weekend în Mexic cu familia mea, cu A-bomb (Adele) şi cu fiul ei şi am petrecut un weekend împreună. Vinerea următoare filmam cu Céline Dion, iar când am filmat cu Céline, ea a spus: În ce pot scuipa asta? Aşa că am smuls repede o bucată de hârtie şi i-am spus să o pună acolo. Apoi a trebuit să i-o dau producătorului Late Late Show, Diana Miller, însă i-am spus că trebuie să păstrez acest super cadou în siguranţă. Diana s-a uitat la mine şi mi-a transmis că aceasta este ziua în care ea crede ca mi-am pierdut minţile‟, a spus James Corden.

Citeşte şi: Bun venit la bordul avionului lui Celine Dion! Dotările de lux ale aeronavei de 42 de milioane de dolari

Corden a înrămat apoi guma şi i-a dat-o Adele de ziua ei: „Acum că a fost în posesia lui Adele, dar şi în posesia lui Céline Dion, la un moment dat, ea va valora 138.000 de dolari‟, a glumit gazda show-ului.

Sursă foto: Insider, Shutterstock, Pinterest

Sursă video: Youtube

Mai multe