Cum a renunţat actriţa Mirela Oprişor să joace rolul Elenei Ceauşescu

10 septembrie 2020   Viață de vedetă

Mirela Oprişor l-a refuzat pe celebrul regizor american Oliver Stone, care a invitat-o la un casting, acum câţiva ani. Actriţa, care interpretează personajul Aspirina în serialul Las Fierbinţi, trebuia să o joace pe Elena Ceauşescu tânără.

Mirela Oprişor (47 de ani) a povestit, în cadrul unui interviu, pentru postul PRO TV, mai multe întâmplări interesante şi amuzante din cariera sa. Ea a dezvălui ce i-a răspuns celebrului regizor Oliver Stone, care i-a propus un rol într-un film despre Elena Ceauşescu. 

”A venit Oliver Stone în România, cu un producător de afară, şi m-au chemat la o probă de film, pentru rolul Elenei Ceauşescu tânără. Actriţa Faye Dunaway o juca pe Elena Ceauşescu în vârstă, iar eu pe cea tânără. Am dat o probă, stăteam prost cu engleza. Şi am fost sunată de ei că se opresc în Ungaria, la Budapesta, pentru un casting. Şi le-am spus: ”Îmi pare rău, eu nu pot, în trei zile eu sunt la Gala Hop”, la Mangalia. Şi producătorul a spus: ”Ce este aia?” A fost şocat, am fost efectiv înjurată, mi-a spus că nu a întâlnit aşa ceva în viaţa lui. Acel film nu a mai fost făcut niciodată”, a povestit actriţa în cadrul emisiunii ”Interviurile lui Vitalie”.

Mirela este absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică Ion Luca Caragiale din Bucureşti (2000). La început a lucrat în teatru, după care a fost invitată să joace în filme şi seriale TV. Rolul care i-a adus recunoaşterea internaţională a fost cel al Adrianei Hanganu din filmul „Marţi, după Craciun” (2010), regizat de Radu Muntean. Pentru acest rol a primit Premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Sarajevo. 

Mirela Oprişor este căsătorită cu actorul şi scriitorul Mimi Brănescu şi au împreună o fiică pe nume Ana, în vârstă de 13 ani. 

Sursă foto: Instagram

Mai multe