Cum arată casa de 600.000 de euro a Simonei Halep

23 octombrie 2018   Viață de vedetă

La numai 27 de ani, Simona Halep a reuşit o performanţă spectaculoasă: să devină cea mai bună jucătoare de tenis din lume. Iar succesul său se vede şi pe plan financiar. Recent, sportiva s-a mutat în casa de 600.000 de euro din Constanţa. 

Averea Simonei Halep este estimată la 26.081.792$, adunată în 12 ani de evoluţii măreţe pe terenurile din circuitul profesionist, dintre care suma de 5.345.777$ a fost câştigată doar în 2018.

Atent sfătuită pe tărâm financiar, campioana de la Roland Garros investeşte în tot mai multe proprietăţi banii strânşi pe terenul de tenis. Simona Halep a cumpărat mai multe proprietăţi pentru membrii familiei ei, dar şi o vilă la Constanţa, un apartament în Bucureşti şi maşini ce valoreaza în total 700.000 de euro.

Atunci când este în România, cea mai bună jucătoare a lumii va locui la Constanţa, de pe strada Chiliei. A început construcţia în anul 2015 şi s-a terminat în 2017.

Din faţă, casa Simonei Halep seamănă izbitor cu Casa Albă. De fapt, este o copie în miniatură, începând cu coloanele din faţă şi terminând cu forma geometrică din 'frunte', un triunghi specific celei mai cunoscute clădiri din SUA, potrivit Libertatea.

În afară de casa din Constanţa, Simona Halep mai deţine o cafenea care îi poartă numele, tot în oraşul natal, şi un hotel în Poiana Braşov.

De asemenea, cea mai bună jucătoare de tenis a României a achiziţionat în ultimii ani mai multe proprietăţi în Constanţa şi în împrejurimi. În planurile familiei Halep se află şi construcţia unui hotel cu şapte etaje, în Mamaia.

Sursă foto: greatnews.ro

Mai multe