Cum arată Maia, din Lacrimi de iubire. Actriţa s-a căsătorit

13 decembrie 2018   Viață de vedetă

Lacrimi de iubire este una din telenovelele româneşti care s-au bucurat de un real succes. Cea mai îndrăgită persoană din ea a fost Maia care a fost interpretată de Nicole Gheorghiu. S-a bucurat de multă atenţie la vremea respectivă, dar apoi s-a scufundat în anonimat. Dar cum arată acum Maia, din Lacrimi de iubire?

Cum arată Maia, din Lacrimi de iubire

Actiţa e schimbată total, cum era şi de aşteptat. După ce telenovela Lacrimi de iubire s-a terminat, Nicole Gheorghiu a mai jucat şi în filmul francez What War May Bring, 2010. Apoi a renunţat complet la actorie pentru psihologie. Între timp, actriţa s-a căsătorit şi a făcut şi o fetiţă.

'Am un cabinet privat şi colaborez cu două şcoli private ca psiholog şcolar, ăsta fiind şi motivul pentru care am renunţat la media. M-am simţit mai bine eu cu mine, cariera şi familia. Mi-e bine aşa…mai în umbră, mă simt confortabil şi liniştită', spunea Nicole, într-un interviu acordat în urmă cu mai mulţi ani pentru Cancan.

Nicole Gheorghiu e căsătorită şi are o fiică

'Pe soţul meu l-am cunoscut la munte, la un Revelion. El m-a văzut, eu nu l-am observat, eram singură şi n-am conştientizat prezenţa lui. Apoi, ne-am luat la ceartă pe diferenţă culturale, bucureşti versus olteni, şi aşa ne-am apropiat.', a mărturisit Nicole la 'Totul pentru dragoste'.

'Sunt gelos, dar nu o arăt. Ştiu din alte relaţii că gelozia nu e bună.', a mărturisit soţul ei.

Cuplul trecea printr-o perioadă cu probleme când Nicole a aflat că este însărcinată. Din fericire, fiica lor a reuşit să le salveze relaţia şi acum sunt o familie fericită.

'A venit într-un moment perfect, în ciuda faptului că nu-mi doream să am un copil. M-a ajutat să conştientizez încotro vreau să mă îndrept, să înţeleg că cea mai importantă e familia mea. Nu ştiam că poate să existe în sufletul unui om atâta iubire.', a mai spus Nicole.

Mai multe