Cum îţi aranjezi părul, între două tunsori?

6 decembrie 2011   Viață de vedetă

De obicei, când te hotărăşti să adopţi o nouă tunsoare, nu stai prea mult pe gânduri, simţi că vrei să faci o schimbare şi asta-i cea mai la-ndemână. Dar, ca să nu-ţi pară rău e mai bine să te gândeşti de două ori. Iată câteva sfaturi care ţi-ar putea fi de folos!

O schimbare de look e binevenită oricând,dar ce faci dacă schimbarea respectivă nu ţi se potriveşte sau dacă a fost doar un capriciu de moment? Părul nu creşte mai mult de 1 cm pe lună orice ai face. Mai bine reflectezi un pic înainte de a trece la fapte.

O tunsoare radicală nu-i prima soluţie!

Ai impresia că părul lung înfrumuseţează orice femeie? Nici chiar aşa,pentru că un astfel de look,de obicei,înăspreşte trăsăturile. Un truc? Luminează-ţi chipul cu o tunsoare în scări şi o nuanţă a părului cu un ton mai deschisă decât cea naturală. La final,vei remarca efectul de întinerire!

Coafura dintre două tunsori

Dacă nu-ţi mai place deloc cum ţi se aşază părul,dar oscilezi între dorinţa de a te tunde scurt sau a-l mai lăsa să crească,pentru a-i da mai târziu o nouă formă,potrivită unui păr ceva mai lung,foloseşte strategii inteligente. Fixativul şi spuma îţi sunt de ajutor pentru a da mai mult volum părului care parcă şi-a pierdut vitalitatea. La fel,placa de păr îl va face să pară mai sănătos şi mai strălucitor (deşi,în secret,îl distruge!). Dacă bretonul a crescut,dar încă nu suficient de mult pentru tunsoarea la care visezi,prinde-l cu o agrafă şic sau cu o bentiţă discretă. Cocul este o soluţie pentru părul a cărui lungime nu te mai mulţumeşte,dar nici nu eşti pregătită să-l tunzi.

Mai multe