Cum îţi menţii coafura timp îndelungat?

18 noiembrie 2011   Viață de vedetă

Ţi s-a întâmplat vreodată să dai o fugă până la toaletă pentru a te reîmprospăta şi să constaţi cu uimire că părul tău arată groaznic? Mai mult ca sigur! Iată câteva trucuri pentru a evita astfel de situaţii şi pentru a-ţi ajuta părul să arate bine toată ziua.

Foloseşte cu moderaţie balsamul de păr şi evită să te dai cu creme sau serumuri prea des. Dacă aplici prea mult dintr-un produs,acesta îţi va încărca părul,iar coafura se va lăsa mai repede.

Pentru a face ca părul tău să reziste mai mult după ce l-ai coafat cu foehnul,usucă-l în secţiuni mai mici,asigurându-te că este complet uscat. Spre sfârşitul uscării,setează foehnul pe aer rece,pentru că astfel coafura va ţine mai mult.

Foloseste un spray cu aerosoli. Un produs pe bază de lichide îţi poate strica coafura. De aceea,păstrează în birou un produs cu aerosoli,în cazul în care ai putea avea nevoie după serviciu şi nu mai ai timp să treci pe acasă.

Dacă obişnuieşti să mergi la sală sau e prea cald în biroul tău şi ai transpirat,însă nu ai cum să-ţi împrospătezi coafura,încearcă cu încredere pentru părul tău moale un şampon uscat. Ridică-ţi părul pe straturi,în şuviţe moderat de groase şi pulverizează un astfel de şampon la rădăcini,pentru a absorbi transpiraţia şi sebumul. Încearcă şi ceva pe bază de lapte de ovăz.

Ai putea încerca şi coli sugative speciale,pe frunte şi obraji,astfel ca bretonul tău să nu se lipească pe faţă.

Mai multe