Cum poţi avea o piele fină şi tonifiată

21 martie 2016   Viață de vedetă

Nu mai este mult până când vom trece la garderoba estivală, motiv pentru care pielea de pe corp are nevoie de o pregătire atentă, mai ales dacă este prezent aspectul de coajă de portocală.

Pentru o piele fină şi tonifiată,poţi opta pentru un tratament non-invaziv,care combate celulita şi reduce circumferinţa în zona abdomenului şi a coapselor.

Este vorba despre tratamentul VelaShape,care combină radiofrecvenţa bipolară (RF) ce încălzeşte ţesutul până la 15 mm adâncime,lumina infraroşu (IR) care încălzeşte ţesutul până la 3 mm adâncime şi vacuumul ce asigura livrarea precisă a energiei.

Cum acţionează tratamentul

Bazat pe tehnologia elos,VelaShape III permite încălzirea profundă a ţesutului gras (adipocitelor),a septelor fibroase conective din jurul lor şi a fibrelor de colagen. Designul optim al electrozilor şi aplicarea concomitentă a vacuumului permit penetrarea energiei mai repede şi mai adânc. Acest lucru creşte circulaţia sangvină,drenajul limfatic,metabolismul celular şi depunerea colagenului nou. Mai mult,stimulează activitatea fibroblastelor şi remodelează matricea extracelulară.

Rezultate

Studiile arată că în urma tratamentului,pacienţii au reuşit să slăbească 3 cm în zona abdomenului după doar două şedinţe.

Mai multe