Cum să foloseşti albuşul pentru a reda fermitatea pielii

24 martie 2017   Viață de vedetă

Lăsarea pielii este o problemă comună şi cu care se confruntă foarte multe femei, făcându-le să arate mai în vârstă decât sunt. Dar măştile faciale pe bază de albuş sunt perfecte pentru a reda fermitatea pielii şi încetini procesul de îmbătrânire.

Albuşul este ingredientul care ajută la tonifierea pielii. Fiind o sursă de antioxidanţi,va lupta împotriva daunelor produse de radicalii liberi. Mai mult,conţine 88 % apă şi 11 % proteine plus vitamina B şi minerale precum potasiu şi sodiu. Iar toate acestea îl fac aliatul perfect pentru menţinerea frumuseţii feminine.Iată câteva reţete de măşti faciale cu albuş,care vor reda frumuseţea,strălucirea şi fermitatea pielii:

Mască facială cu albuş şi suc de morcovAi nevoie de:

-1 albuş

-5 linguri de suc de morcov

Mod de preparare şi aplicare:

Pui într-un bol albuşul de la un ou şi-l baţi cu o furculiţă. Peste spuma obţinută adaugi 5 linguri de suc de morcov proaspăt făcut şi amesteci cu o lingură. Spuma obţinută o aplici pe pielea feţei şi o laşi să acţioneze până se usucă,după care clăteşti cu apă călduţă. Repetă acest tratament natural o dată pe săptămână pentru a reda fermitatea pielii.

Citeşte şi:Reţete de măşti antiîmbătrânire cu ingrediente din bucătărie

Mască facială cu albuş şi miere Ai nevoie de:

-1 albuş

-2 linguri de

Mod de preparare şi aplicare:

Baţi spumă albuşul de la ou şi-l amesteci cu două linguri de miere. Amestecul obţinut îl aplici pe faţă şi-l laşi să acţioneze 15 minute,după care clăteşti cu apă călduţă.

Mască facială cu albuş şi suc de lămâie Ai nevoie de:

-1 albuş

-1 lingură de suc de lămâie

Citeşte şi:Mască cu merişoare pentru pielea obosită

 Mod de preparare şi aplicare:  

Pui într-un bol cele două ingrediente şi le baţi cu o furculiţă. Pasta obţinută o aplici pe faţă şi o laşi să acţioneze 10 minute,după care clăteşti cu apă călduţă. Aplică acest tratament natural o dată pe săptămână pentru a reda frumuseţea şi fermitatea pielii.

Credit foto:boldsky.com

Mai multe