Dan Spasov şi Anastasya lansează "Baladă de rămas-bun"

21 martie 2016   Viață de vedetă

Cei doi tineri originari din Republica Moldova, Dan Spasov şi Anastasya, lansează o piesă despre poveştile de dragoste ce se înfiripă la 17 ani - "Baladă de rămas-bun".

"<Baladă de rămas-bun> este piesa în care eu şi Anastasya am pus foarte mult suflet, ba chiar supradoză de sentimente. Fiecăruia i s-a întâmplat să simtă pe pielea lui, cel puţin o dată, sentimentele pe care le transmite piesa. Suntem nespus de fericiţi că noi doi, un puşti şi-o puştoaică de 17 ani din Chişinău, am avut norocul să ne facem mesajul auzit şi în România. Mulţumim din toată inima echipei Baladda Records care a fost alături de noi, ne-a primit cu braţele deschise şi ne-a ajutat enorm! Mulţumim echipei Cat Music pentru susţinere!",mărturiseşte Dan Spasov. 

Ambii artişti au început carierile de la o vârstă fragedă,atât pe partea de compoziţie şi interpretare,cât şi de studiu muzical. Prima lor colaborare,single-ul "Baladă de rămas-bun" este compus chiar de către cei doi artişti,care s-au cunoscut în cadrul unui eveniment muzical. Videoclipul este regizat de către Nick BK şi a fost filmat pe parcursul a trei zile în Chişinău,în mai multe locaţii,printre care o pădure. 

Atât Dan,cât şi Anastasya sunt elevi în două licee din Chişinău,iar pe lângă orele de la şcoală,cei doi sunt implicaţi şi în muzică,şi au început să compună melodii pe care urmează să le lanseze tot în această formulă.

Vezi videoclipul aici:

Mai multe