Dax Shepard i-a supt sânul lui Kristen Bell, când a avut mastită. Bell: „Nu am fost mai îndrăgostită în viaţa mea‟

5 noiembrie 2021   Viață de vedetă

Kristen Bell, actriţa din „Frozen‟, a beneficiat de un tratament ieşit din comun din partea soţului Dax Sheperd atunci când alăpta. Amândoi au povestit pe larg ce s-a întâmplat şi cum a făcut-o Dax pe Kristen să se îndăgostească şi mai tare de el într-o emisiunea moderată de Drew Barrymore, „Drew Barrymore Show‟.

Cuplul a oferit detalii sincere despre lupta lui Bell cu mastita, o inflamaţie a ţesutului mamar, care afectează cel mai frecvent femeile care alăptează, după ce Drew le-a amintit despre declaraţia actriţei din 2018. Starul din „Frozen‟ a spus în trecut, pentru publicaţia Parenthood: „Să spunem că am extras mastita, iar acum să lăsăm imaginaţia tuturor să se rătăcească‟. Pornind de la această afirmaţie, Drew a dorit să afle cum au stat, de fapt, lucrurile. Dax Shepard i-a răspuns că experienţa de a-şi ajuta soţia să-şi desfunde unul dintre canalele înfundate cu lapte, atunci când alăpta, „nu a fost uşoară‟.

„Permiteţi-mi să adaug, de asemenea, că nu este uşor şi nu este plin de satisfacţii”, a continuat Shepard. „Vreau să spun că este, să ştii că ţi-ai ajutat partenerul, dar în afară de asta, este ca atunci când cauciucul se întâlneşte cu drumul (idiomă în engleză, care se referă la o situaţie povocatoare). E jos în tranşee, ştii?‟, a afirmat Dax.

Kristen, care are două fete cu Dax, pe Lincoln, în vârstă de opt ani şi pe Delta, în vârstă de şase ani, spune că experienţa a făcut-o să realizeze nivelul de angajament pe care soţul ei îl are faţă de ea.

„Mi-am dat seama de nivelul de angajament pe care l-a avut bărbatul ăsta faţă de mine‟, a spus Bell în timp ce îi mângâia chipul soţului ei.

Actriţa hollywoodiană  a descris anterior eforturile soţului ei de a-i desfunda canalul lactofor înfundat în timpul unui episod din 2018 din Momsplaining, unde a dezvăluit că „niciodată nu a fost mai îndrăgostită în viaţa mea‟, decât atunci când o ajuta Shepard.

I-a spus soţului ei: „Chiar am nevoie să sugi. Am putea vorbi despre asta, am putea fi ciudaţi în privinţa asta sau ai putea pur şi simplu să o faci‟. Iar el i-a gata o gură de ajutor: Avea o cană lângă el. A supt sânul, a scos-o (n.r. a scos cheagul de lapte blocat pe canalul mamar), şi a scuipat-o în acea cană, iar eu nu am fost niciodată mai îndrăgostită în viaţa mea”, a mărturisit Bell atunci.

Actriţa a mai adăugat că metoda de îndepărtare a cheagului de lapte matern, adesea dureros, „funcţionează‟.

@shutterstok  

Mai multe