Deea Maxer a avut probleme mari în timpul operaţiei de cezariană: ”Am avut hemoragie, am opt pense!”

4 noiembrie 2019   Viață de vedetă

Deea Maxer a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu aproape două săptămâni, însă bucuria ei a fost umbrită de problemele cu care s-a confruntat în timpul operaţiei de cezariană.

Visul Deei Maxer de a deveni mamă de fetiţă s-a îndeplinit, însă ea a fost nevoită să treacă prin momente dificile, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu.

Citeşte şi: Deea Maxer urmează să aducă pe lume o fetiţă. Anunţul făcut de artistă pe internet

”Mă aşteptam să nu fie o operaţie uşoară, mai ales că aveam varice interne. Am intrat în sală, m-au dezbrăcat, m-au urcat pe masa de operaţie. M-au conectat la aparate. M-au întins pe pat, nu mi-am mai simţit picioarele. eram stresată pentru că îmi doream ca Dinu să participe la operaţie, dar din cauză că se simţea rău renunţase. A rămas pe hol cu ai mei. Când mă uit apoi, pe cine văd, pe Dinu. Mi s-a pus un nod în gât. I-am auzit plânsetul şi doamna doctor a spus: bună dimineaţa şi bine ai venit pe lume! s-a întâmplat la 6:54 de minute. După ce au înfăşat-o mi-au adus-o la obraz. Mă uitam la ea în gol aşa, nu realizam. La un moment dat mi-a fost frig, aveam frisoane.

Citeşte şi: Alina Puşcaş, implicată într-un accident rutier la mai puţin o lună de când a născut: ”Îmi vine să plâng!”

A fost un moment senzaţional, n-o să îl uit. Când a pus-o lângă mine s-a mai liniştit, n-a mai plâns. Din momentul acesta operaţia a mai durat încă o oră şi. Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie. Au lucrat doi medici plus domnişoara rezidentă. Aveam la un moment dat opt pense în burtă. Mi-aduc aminte că mă gândeam cât mai durează. Într-un final m-au cusut. Dinu a ieşit din sală. M-au dus apoi la Reanimare”, a povestit Deea Maxer, potrivit Viva.ro

Deea Maxer este căsătorită cu Dinu Maxer, alături de care mai are un băiat de opt ani. 

Mai multe