Delia: "Deliria este nebunia mea creativă"

23 martie 2016   Viață de vedetă

E frumoasă, talentată, energică. Dacă hiturile "Pe aripi de vânt", "Da, mamă" şi "Gura ta" îţi par cunoscute, cu siguranţă vei dori să afli mai mult despre planurile Deliei în următoarea perioadă.

Delia a lansat single-ul "Gura ta",în colaborare cu Deepcentral,care are în prezent peste 14 milioane de vizualizări şi ocupă primele poziţii în topurile muzicale.

Cine a venit cu propunerea de colaborare pentru piesa cu Deepcentral?

Propunerea a venit din partea băieţilor de la Deepcentral. Mi-a plăcut,am înregistrat-o şi iată că a fost primită foarte bine de publicul român!

În 2015,piesa „Cum ne noi” a avut peste 35 de milioane de vizualizări. Când aţi lansat piesa,v-aţi aşteptat la un număr aşa mare?

Deloc. Nu ne-am aşteptat deloc. Ştiam că este o piesă bună,dar nu credeam că o să ajungă atât de populară. Suntem extrem de bucuroşi că s-a întâmplat aşa.

Ne poţi spune în câteva cuvinte de ce ai ales numele concertului de pe 2 şi 3 aprilie,”Welcome to Deliria”?

Deliria este nebunia mea creativă,cuprinde personajele şi poveştile din capul meu.

Piesa "Atât de trist" este lansată cu 17 zile înainte de "Welcome to Deliria",mega-concertul pe care artista îl va susţine pe 2 şi 3 aprilie la Sala Palatului.

Ne poţi spune despre ce este vorba în melodia pe care ai lansat-o alături de trupa Taxi?

Am lansat-o acum câteva zile şi atât de tare m-am bucurat că în sfârşit am arătat-o oamenilor. Melodia este despre regrete,despre o dragoste veche,despre reîncercarea de a reaprinde flama.

Dacă anul trecut ai zburat pe 'Aripi de vânt',anul acesta ce vei face la Sala Palatului?

Totul porneşte din capul meu. Nu e un răspuns general,o să vedeţi odată cu concertul că acum chiar v-am dat un mare indiciu.;)

Cine va urca alături de tine pe scenă? Poţi să ne spui un nume?

Pot să va spun de băieţii de la Carla's Dreams. În rest... surpriză!

Ce alte colaborări ai pregătit pentru anul acesta?

Odată cu Sala Palatului îmi lansez şi cel mai recent album:Deliria. Sunt multe piese noi frumoase,dar nu cu colaborări. Dar după,cine ştie ce alte colaborări mai apar.

Ce face Delia în timpul liber?

Merge în vacanţe,la soare. Cât stau în ţară,nu am timp liber deloc. Mereu e ceva de făcut.

Ce sfat oferi cel mai des femeilor?

Nu prea ofer sfaturi,nu îmi stă în caracter. Cred că e bine să faci ceea ce simţi,indiferent dacă eşti femeie sau bărbat.

Mai multe