Demi Lovato îl pune la zid pe Max Ehrich, fostul ei iubit: „Jucăriile mele sexuale sunt mai bune‟

27 ianuarie 2022   Viață de vedetă

La finalul anului trecut, Demi Lovato şi iubitul ei, Max Ehrich, actorul care a jucat în „Tânăr şi Neliniştit‟, au decis să se despartă, la doar două luni de la logodnă. Acum, Demi a oferit şi explicaţia reală pentru care ruptura dintre ei a avut loc.

„Mi-am dat seama că te iubesc din prima clipă în care te-am cunoscut. Nu m-am mai simţit niciodată atât de iubită în viaţa mea. Mă iubeşti cu defecte, cu tot‟, scria Demi Lovato, despre Max. Însă, în ciuda acestor cuvinte frumoase, separarea celor doi a venit după două luni, după ce actorul Max Erich a cerut-o de soţie în Malibu. „Vrem să ne concentrăm pe carieră‟, spuneau ei, anul trecut.

Însă, adevărul era de fapt altul. În realitate, Max şi Demi au avut o poveste de dragoste complicată, înainte ca despărţirea lor să se anunţe, pe reţelele de socializare. Provocată să îşi descrie fostul iubit în câteva cuvinte, Demi Lovato nu s-a sfiit chiar să îl facă de râs pe Max în public şi să îi critice performanţele sexuale. 

O companie de jucării sexuale cu care Demi a colaborat recent a lansat o provocare pentru urmăritorii de pe Instagram, în cadrul căreia aceştia erau îndemnaţi să îşi descrie fosta relaţie în 3 cuvinte.

Curajoasă, Demi nu s-a dat înapoi de la provocări şi a acceptat să îl descrie pe Max. În secţiunea de comentarii, celebra cântăreaţă a scris despre fostul ei iubit: „Jucăriile mele sexuale sunt mai bune. Vibratorul meu este mai bun decât el‟.  Fanii s-au înghesuit să îl răspundă lui Demi la comentarii. Unul dintre ei a scris: „Tu chiar spui adevărul?!‟

Până la urmă, când eşti un superstar cunoscut la nivel mondial, nimic nu mai este discret în viaţa ta, nu-i aşa?

De când s-a despărţit de Max, Demi nu a mai intrat într-o altă relaţie serioasă. Ea a lansat în colaborare cu această companie propria sa jucărie sexuală: „Am vrut să-mi creez propria jucărie sexuală pentru a elimina stigmatizarea plăcerii şi pentru a-ţi duce relaţia ta sexuală la nivelul următor‟, a punctat ea.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest

Mai multe