Descoperă viaţa din afara scenei a artistei Katy Perry!

15 noiembrie 2012   Viață de vedetă

Dacă vrei să afli cum a devenit Katy Perry dintr-o fată obişnuită din California, care avea vise mari, o cântăreaţă cunoscută în toată lumea, din 21 noiembrie, ai la dispoziţie filmul „Katy Perry: O parte din mine” în formatele DVD, Blue-ray 2D şi Blu-ray 3D.

La vârsta de 17 ani,Perry (Katy Hudson în afara scenei) a înregistrat primul ei album de muzică… gospel. Puţini ştiu că ea a crescut ascultând şi cântând acest gen de muzică,părinţii ei fiind pastori. Din păcate,albumul n-a avut succes.

Ca artistă,s-a făcut cunoscută acum patru ani,cu piesa „I Kissed a Girl”,ajunsă pe prima poziţie în topurile muzicale din 20 de ţări. Albumul „One of the Boys”,pe care se afla single-ul,a fost vândut în cinci milioane de exemplare.

După lansarea albumului „Teenage Dreams”,în 2010,anul acesta,Katy Perry şi-a propus să facă şi film. Aşa a apărut documentarul „Katy Perry:O parte din mine”,care pare a fi o continuare firească a celui mai recent album al ei.

Filmul include scene din concertele ei şi din interviuri,precum şi momente personale care n-au mai fost prezentate până acum publicului larg.

Din 21 noiembrie,găseşti pelicula „Katy Perry:O parte din mine” în toate magazinele de specialitate,fiind distribuită de Odeon,la preţurile:50 lei (format DVD),110 lei (format Blue-ray 2D),respectiv 120 lei (format Blue-ray 3D).

Ştiai că…

…Perry este numele mamei artistei de dinainte de căsătorie,pe care l-a ales pentru a nu fi confundată cu actriţa Kate Hudson?

Mai multe