Detalii şocante de la autopsia lui Michael Jackson. Ce-şi tatuase megastarul, câte kilograme avea

12 august 2021   Viață de vedetă

Michael Jackson ar fi împlinit 63 de ani pe 29 august. Decesul său, pe 29 iunie 2009, a luat prin surprindere toată planeta şi au trecut mulţi ani până ce medicii şi justiţia să dea un verdict final. La 12 ani de la moartea sa, detalii incredibile de la autopsie au ieşit la iveală.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care starul american îl utiliza pe post de somnifer cu complicitatea medicului său, Conrad Murray. Doctorul a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce i-a administrat starului doza mortală de medicamente, dar a fost eliberat după doar doi ani, pentru bună purtare.

Cauza oficială a morţii megastarului şi rezultatele autosiei şi ale anchetei au fost făcut publice după ani de zile de la tragicul eveniment, iar detaliile sunt şocante.

Potrivit raportului medicului legist, Michael Jackson avea o stare de sănătate „mai bună decât media persoanelor de vârsta sa", avea un nivel bun al colesterolului, iar arterele sale erau curate. Totuşi, el avea prostata inflamată, dificultăţi la urinare şi suferea de vitiligo. 

Era foarte slab pentru că ura să mănânce

Era foarte slab şi, la 1.75 m cântărea aproximativ 61 de kg. Starul se hrănea foarte prost, pentru că „nu-i plăcea să mănânce", preferând orezul şi crnea de pui.

Avea multe cicatrici pe corp, era necircumcis şi îşi tatuase un punct negru pe scalp. Sprâncenele şi buzele lui erau, de asemenea, tatuate, Un alt lucru surprinzător descoperit la autopsie a fost că părul lui Jackson era foarte rar şi, din acest motiv, era combinat cu o perucă. De asemenea, pe piele avea porţiuni depigmentate, cauzate de boala vitiligo.

Şi mai surprinzător a fost numărul de medicamente descoperite în sistemul lui Jackson. Conform raportului autopsiei, au existat câteva benzodiazepine (tranchilizante) diferite - Clonazepam, Valium şi Lorazepam - care sunt utilizate în mod obişnuit pentru a trata anxietatea, tulburările de panică şi insomnia. El lua, de asemenea, trazodonă, un medicament menit să trateze depresiile majore, dar care este folosită şi pentru a trata insomniile severe.

FOTO Profimedia

Mai multe