Dezvăluiri şocante despre iubitul Danielei Crudu: ”Mi-a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieşea din spital!”

12 februarie 2020   Viață de vedetă

Daniela Crudu a trecut prin momente dramatice după ce a fost bătută de iubitul ei, însă bărbatul nu consideră că a făcut ceva greşit ori grav.

Conform declaraţiilor făcute de Ana Crudu, sora fostei asistente TV, a mărturisit că croatul, fostul partener al Danielei, nu este deloc îngrijorat de ceea ce a făcut.

Tatăl Danielei Crudu a dezvăluit motivul pentru care bruneta nu a depus plângere la poliţie: "E tânără, se reface"

„Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situaţia, a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieşea din spital', a dezvăluit Ana, sora Danielei Crudu.

Fosta asistentă a lui Capatos se află acum acasă la tatăl ei, unde încearcă să se refacă după bătaia primită de la bărbatul pe care îl iubea.

Dan Capatos a povestit la Xtra Night Show ce i-a zis Daniela Crudu. Se pare că situaţia este mai gravă decât ne-am fi imaginat. „Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge’, i-a spus Daniela Crudu lui Dan Capatos.

Dani Oţil, pus la pământ de o gripă: ”Cele mai urâte două zile din viaţa mea. Mi-am luat rămas-bun de la rude!”

În urma bătăii încasate, fosta asistentă TV s-a ales cu răni grave, iar acum este acasă la tatăl ei, unde este îngrijită de familie. Daniela Crudu a făcut declaraţii şocante despre starea ei de sănătate. Vedeta este extrem de speriată şi nu mai vrea să audă sub nicio formă de croat.

Mai multe