Ed Sheeran a dezvăluit că a fost „un pic confuz‟ în privinţa orientării lui sexuale

5 noiembrie 2021   Viață de vedetă

Cântăreţul şi compozitorul britanic Ed Sheeran a mărturisit că în copilărie a avut un moment în care a crezut că are o altă orientare sexuală. Ce l-a făcut să se gândească la acest lucru?

Ed Sheeran a fost invitat la „Man Man Man‟, podcastul unde muzicianul şi cele trei gazde au discutat despre timpul pe care artistul l-a petrecut în Amsterdam, despre noul său album „Equals‟, dar şi despre viaţa de familie şi despre copilărie.

Un moment care a atras atenţia publicului a fost cel în care Ed Sheeran a fost întrebat dacă faptul că a devenit tată i-a influenţat masculinitatea, iar el a răspuns „masiv‟.

Ne amintim că, anul trecut, în septembrie, Ed Sheeran a devenit tată, după ce în 2019 a anunţat că se va retrage o perioadă din atenţia publicului, spunând că are nevoie de mai mult timp pentru a se axa pe familie. Artistul şi soţia lui, Cherry Seaborn, au profitat de pandemie pentru a se bucura cât mai mult de naşterea fetiţei lor.

Perioada în care artistul a stat aproape de familia lui l-a ajutat şi să îşi dezvolte mai mult masculinitatea: „Perioada m-a influenţat. Oricum, nu sunt ca o persoană extrem de masculină. Chiar am crezut, când eram copil, că sunt gay, un pic‟, a afirmat artistul.

Britney Spears a avut o influenţă asupra artistului

Întrebat ce l-a făcut să creadă acest lucru, el a răspuns: „Cu siguranţă am o mare parte feminină. Îmi place teatrul muzical, îmi place muzica pop, iubesc piesele lui Britney Spears. Partea mea masculină se opreşte la a bea bere şi la a privi fotbal. Îmi plac maşinile drăguţe, dar nu sunt un tip care şi deţine una‟, a spus Ed Sheeran.

Cântăreţul „Shape of You‟ a abordat de mai multe ori subiectul sexualităţii pe paginile sale de socializare, declarând că este heterosexual. De asemenea, tot pe reţelele de socializare, artistul s-a arătat de multe ori un familist convins, în special mândru de fiica lui, care poartă un nume unic, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran: „Soţia mea se numeşte Cherry şi este singura Cherry pe care am întâlnit-o vreodată. Noi am vrut să îi dăm un nume special ca să nu mai existe altcineva ca ea‟, a spus artistul.

Sursă foto: Shutterstock 

Mai multe