Ele sunt cele 5 actriţe din Suleyman Magnificul care au purtat coroana de Miss

11 iunie 2020   Viață de vedetă

În urmă cu câţiva ani, serialul „Suleyman Magnificul“ a ţinut cu sufletul la gură milioane de români, atraşi de povestea de dragoste dintre sultanul Suleyman (Halit Ergenc ) şi cadâna Hurrem (Meryem Uzerli ). Printre frumoasele actriţe, care făceau parte din haremul sultanului în film, au fost adevărate regine ale frumuseţii şi modele de top, care se bucură de o popularitate mare şi în prezent.

1. Participantă la concursul Miss Univers 2003, Ozge Ulusoy

Ozge Ulusoy a jucat într-un singur episod din serialul „Suleyman Magnificul” interpretând rolul

, un personaj istoric. În episod, actriţa a vorbit ruseşte cu sultanul Suleiman, iar frumuseţea ei stârneşte discuţii. În viaţa reală, Ozge Ulusoy este un model de succes. În 2003, fata a ocupat locul 2 la concursul de frumuseţe Miss Turcia şi a reprezentat ţara la concursul internaţional Miss Univers. În 2011, fanii i-au ţinut pumnii la show-ul de televiziune ,,Survivor”, din Turcia. 

2. Miss Turcia 2000, Cansu Dere

În 2000, actriţa Cansu Dere a câştigat locul trei la concursul Miss Turcia şi a fost selectată pentru a-şi reprezenta ţara la Miss Univers. Cu toate acestea, guvernul turc a decis să nu trimită un reprezentant la competiţie din cauza relaţiei sale tensionate cu Cipru, ţara în care a avut loc competiţia. În anii 2002 şi 2003, Cansu Dere a defilat pentru importanţi creatori de modă la Paris. A lucrat cu branduri celebre şi a pozat pentru fotografi renumiţi. Filmele care i-au adus celebritatea lui Cansu Dere au fost: Sila, Ezel, Anne şi Muhteşem Yüzyıl. În cel din urmă, Cansu Dere a jucat unul dintre cele mai strălucite roluri  - favorita sultanului - Firuze. Mulţi îşi aduc aminte de dansul oriental al frumoasei cadâne, la finalul căruia sultanul Suleiman îi aruncă o eşarfă la picioare. Acest gest însemna că sultanul o aşteptă pe fată în camera sa pentru a petrece noaptea împreună.

3. Fotomodel de succes, Yasemin Allen 

Yasemin Allen a jucat rolul lui Defne, una dintre favoritele sultanului Bayazid. Yasmin a început să-şi construiască o carieră în modeling din 2008, după ce a câştigat un important concurs de frumuseţe al unui brand de cosmetice. Au urmat apoi filmări în spoturi publicitare, seriale şi filme. Printre cele mai importante se numără: Elif, Su ve Ateş, Merhamet, Şeref Meselesi. În 2014, an în care filmează pentru Suleyman Magnificul, câştigă un al concurs de frumuseţe ,,Elidor Miss Turcia 2014”.

Mai citeşte şi: 

4. Reprezentanta Turciei la Miss World 1960, Nebahat Çehre 

Actriţa Nebahat Çehre, în vârstă de 76 de ani, interpretează în serial rolul Sultanei-Mamă.

Cinci ani mai târziu, participă la concursul de frumuseţe Miss Universe 1965, la Miami, Statele Unite. Nebahar are o carieră impresionantă, fiind în acelaşi timp model, actriţă şi cântăreaţă. Ea s-a filmat în peste 40 de filme şi seriale, fiind una dintre cele mai apreciate actriţe din Turcia. Spectatorii români o cunoscut din seriale precum: Haziran Gecesi, Aşk-ı Memnu, Kara Para Aşk. 

Mai citeşte şi: 

5. Miss Turcia 2001, Ezgi Eyuboglu

Actriţa Ezgi Eyuboglu interpretează rolul prinţesei Aybige în ,,Suleyman Magnificul”, care îl cucereşte cu frumuseţea ei pe fiul sultanului. 

În modeling, Ezgi are o experienţă mai bogată decât în ​​filme. Frumuseţea ei a fost observată încă de la vârsta de 13 ani, când a ajuns în finala concursului de modele Elite Model Look 2001, iar în 2003, ea a ieşit pe locul 2 la concursul Miss Turcia.

Mai citeşte şi: 

Sursa foto: startv.com.tr, Instagram 

Mai multe