Elemente esenţiale de îngrijire

24 februarie 2012   Viață de vedetă

Dintr-o baie plină de produse de îngrijire, sunt câteva care nu trebuie să lipsească niciodată.

Curăţare şi demachiere

De regulă,femeile au un demachiant şi o soluţie de curăţat tenul cu apă. Cel mai simplu este să găseşti acel produs ce oferă o demachiere şi o curăţare în profunzime dintr-o singură mişcare.

Pentru păr

Şamponul şi balsamul sunt esenţiale. Ideal este să găseşti combinaţia perfectă pentru tine ale celor două produse. Nici măcar nu e obligatoriu să fie din aceeaşi gamă,ori marcă. Pentru a economisi timp,spaţiu şi bani,le poţi cumpăra în sticle mari,ca cele de la salon. Masca o poţi înlocui cu balsamul. O dată sau de două ori pe săptămână,păstrează-l mai mult timp pe păr înainte să clăteşti.

Exfoliere

În loc să investeşti în creme de exfoliere şi geluri scumpe,investeşte într-o mănuşă,ori într-o perie de exfoliere,pe care să o foloseşti împreună cu gelul tău de duş.

Hidratarea cea de toate zilele

Esenţial pentru pielea ta eset să o hidratezi atât cât are nevoie,în special noaptea. Dacă,în timpul zilei,ai sărit peste acest pas,noaptea trebuie să aplici o cremă hidratantă,atât pentru faţă,cât şi pentru corp,oferind pielii tale timpul necesar pentru a se regenera.

Parfumul şi deodorantul

Fără deodorant,nu poţi ieşi din casă,este o regulă ce minim bun simţ. Dar parfumul este şi el important. Nu e nevoie să ai un raft plin cu miresme. Mai important este să găseşti acel parfum care te reprezintă şi cu care să te identifici.

Mai multe