Elena Ionescu, dezvăluiri după divorţ: ”Cred că pentru fiecare există o jumătate!”

21 ianuarie 2020   Viață de vedetă

Elena Ionescu a divorţat de soţul ei, bărbatul căruia i-a dăruit un copil, la doar un an de la nuntă. Deşi a suferit puţin, ulterior, ea şi-a revenit şi e convinsă că a fost cea mai bună decizie pe care putea să o ia.

Astfel, în cadrul unui interviu, artista a mărturisit că este de părere că îşi va găsi într-o zi alesul inimii, alături de care să trăiască fericită.

”Eu sunt o familistă convinsă şi pentru că am avut întotdeauna lângă mine familia închegată şi părinţii mei nu au divorţat, nu au avut nicio treabă cu despărţirile în viaţă,  întotdeauna  mi-am dorit să am o familie şi de aceea am şi încercat asta şi mi s-a părut că poate am găsit-o la momentul potrivit.

Fostul soţ al Elenei Ionescu, primele declaraţii despre divorţ: ”Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă!”

Cred în continuare în căsnicie, îmi doresc foarte tare şi las viaţa să mă surprindă. Aşa cum spuneam, cred că pentru fiecare, că e mai devreme, că e mai târziu, există o jumătate!', a declarat Elena Ionescu pentru Ciao.ro.

Cine este femeia cu care şi-a refăcut viaţa Dragoş, fostul soţ al Elenei Ionescu! Artista l-a dat de gol: ”E domnişoara asistentă!”

Elena şi Dragoş au un băieţel de trei ani, Răzvan, care a venit pe lume pe 3 august 2018. Cei doi s-au despărţit în vară, după aproape un an de la nuntă. 

Mai multe