Elletra Miura – Ea este moştenitoarea imperiului Lamborghini

10 aprilie 2017   Viață de vedetă

Are 22 de ani, dar habar n-are câte maşini sunt în garajul ei. Elletra Lamborghini este moştenitoarea imperiului auto şi nepoata lui Feruccio Lamborghini, cel care a pus bazele companiei producătoare de maşini ultra-performante. Italienii o pun la zid pentru apariţiile controversate şi gesturile scandaloase.

Elletra este exact ca maşinile Lamborgini. Incitantă şi provocatoare. Tânăra a devenit cunoscută pentru apariţiile sale în show-uri nonconformiste,dar şi pentru fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare şi în care apare foarte sumar îmbrăcată. Nu demult,Elletra a şocat lumea mondenă din Italia spunând că visul ei este să debuteze în lumea cinematografiei cu un film pentru adulţi.

“Vreau să joc într-un film porno. Este o lume care m-a fascinat de când mă ştiu. La vârsta de 5 ani,am vrut să pozez goală,pentru un calendar”,povesteşte nepoata lui Feruccio Lamborghini,supranumită Paris Hilton a Italiei,care a pozat deja pentru reviste dedicate adulţilor.

Nici prin cap nu-i trece Elletrei să conducă într-o zi soarta imperiului Lamborghini. “Eu nu muncesc. Sunt ocupată,am treabă,trebuie să am grijă de silueta mea,trebuie să fiu atentă la ce se mai poartă”,a fost reacţia controversatei italience.

Mai multe