Elton John îşi lansează autobiografia

11 martie 2019   Viață de vedetă

Cântăreţul britanic Elton John, care, anul trecut, şi-a anunţat turneul de adio, a declarat că va lansa "prima şi ultima carte despre viaţa sa" în toamna acestui an, potrivit nme.com. În ianuarie 2018, Elton John a anunţat că va susţine un "ultim" turneu, de trei ani şi care a debutat deja în urmă cu câteva luni, după care se va consacra educaţiei celor doi copii ai săi. 

Artistul britanic a făcut anunţul printr-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare online Twitter. El a afirmat că viaţa sa "a fost ca o cursă într-un montagne russe" şi că, în prezent, el este pregătit să îşi spună povestea "cu propriile sale cuvinte". Vestea a fost însoţită de un clip video, în care Elton John apare în librăria sa favorită, John Sandoe, din cartierul Chelsea, Londra.

Elton John şi-a exprimat entuziasmul cu privire la apariţia cărţii, sugerând că "acesta va fi adevărul", dar şi că " prea multe cărţi scrise despre el nu au fost chiar autentice". El a încheiat afirmând că "abia aşteaptă să vadă ce are de spus publicul despre viaţa lui".

Elton John îşi lansează autobiografia în octombrie 2019

Muzicianul britanic a dat de înţeles că lucrează la o autobiografie încă din 2017. Atunci, el a afirmat că nu este o persoană "cu predispoziţie spre nostalgie" şi că, deşi i s-a imputat faptul că acordă atenţie "doar concertelor sau proiectelor creative următoare", el a fost surprins de "cât de catartic a fost pentru el procesul de a-şi scrie memoriile" şi că şi-a dat seama "ce privilegiu extrem a avut de a trăi o viaţă nebunească".

Cartea nu are încă un titlu, dar este aşteptată să apară în octombrie. Ea va fi publicată de editura Macmillan's Henry Holt & Co, care l-a descris pe Elton John drept " o legendă recompensată cu multe premii Grammy şi un superstar excentric", dar şi "cel mai longeviv cântăreţ şi compozitor din toate timpurile".

Starul în vârstă de 71 de ani a explicat că nu pune capăt carierei de muzician, care a început în urmă cu mai mult de 50 de ani, şi că va continua să producă muzică, informeaza mediafax.ro.

Mai multe