Era născut să fie tată, dar n-a avut niciodată copii. Ce actor de la Hollywood a murit cu acest regret?

12 noiembrie 2021   Viață de vedetă

După ce prima sarcină obţinută de el şi soţia sa s-a încheiat în avort, actorul şi-a înecat amarul în alcool. Iar acest lucru i-a distrus şi singurul lucru care-i mai rămăsese – mariajul cu marea iubire a vieţii lui.

Din fericire, cei doi soţi s-au împăcat şi au reuşit să treacă peste toate momente grele, însă n-au avut niciodată copii, cu toate că el era făcut să fie tată. Din păcate, a avut acest regret până în ziua în care a murit prematur din cauza unui cancer galopant. Despre cine este vorba?

Patrick Swayze şi-a dorit dintotdeauna să fie tată, iar faptul că nu i s-a îndeplinit niciodată visul a fost cel mai mare regret al vieţii lui. Starul din filmul “Dirty Dancing” a întâlnit-o pe cea care avea să-i devină soţie în adolescenţă şi, încă de-atunci, ştia că ea îi era femeia destinată pentru tot restul vieţii.

Cu toate că n-au devenit un cuplu la scurt timp după ce au făcut cunoştinţă, erau, în mod evident, atraşi unul de altul. Însă orice mişcare făcea Patrick pentru a o cuceri nu funcţiona cu Lisa Niemi. “O lungă perioadă de timp, m-am simţit ca şi cum nu o meritam”, a dezvăluit regretatul star în revista People.

Cum-necum, au reuşit să se apropie unul de altul şi şi-au unite destinele pe 12 iunie 1975. Odată căsătoriţi, Swayze nu-şi dorea nimic mai mult decât să devină tată. În 1990, era în culmea fericirii când soţia l-a informat că rămăsese însărcinată. Însă fericirea celor doi soţi a fost de scurtă durată, deoarece sarcina nu era compatibilă cu viaţa şi a fost, drept urmare, pierdută.

“I-a frânt inima. Nu-şi dorea nimic mai mult decât să devină tată. Era priceput la asta, era blând, iubitor, răbdător, tot ce-şi poate dori un copil”, a dezvăluit bodyguardul şi prietenul de-o viaţă al lui Patrick, Frank Whiteley.

În ciuda veştilor proaste legate de avortul spontan, Swayze a zis la un moment dat: “Sunt născut ca să fiu tată!” Încă nu s-a întâmplat niciodată asta, lucru care l-a distrus pe faimosul actor.

La scurt timp, starul hollywoodian a apelat la alcool pentru a putea trece peste suferinţa pe care o simţea. În plus, moartea neaşteptată a surorii lui l-a adâncit şi mai mult în hăul sufletesc în care se afla deja. În 2003, se vorbea deja despre divorţ între cei doi iubiţi din adolescenţă…

Pe punctul de-a pierde totul, Patrick a luat decizia de-a se interna la o clinică de reabilitare. După ce-a ieşit, a reuşit să-o cucerească din nou pe cea care-i era sortită.

“Nicio relaţie nu e perfectă, dar rezişti şi nu renunţi”, spunea soţia vedetei, Niemi, în Woman Magazine. Din păcate, actorul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în 2007. Soţia i-a fost alături lui Patrick în cea mai grea perioadă din viaţa lui şi, doi ani mai târziu, l-a pierdut pe cel pe care-l iubea enorm.

“Ceea ce regret este că nu i-am spus de destule ori cât de mult îl iubeam în toţi cei 34 de ani petrecuţi împreună”, a declarat îndurerata văduvă.

În ciuda morţii lui din 2009, Niemi continuă să-i scrie acestuia mesaje de fiecare dată când se află pe drumuri. “Scriu ce am scris de fiecare dată – că îl iubesc. Apoi plâng puţin. Ciudat e că mesajul nu se întoarce înapoi, pare că e primit de cineva şi citit”, declară fosta doamnă Swayze pentru ABC News.

Foto – Shutterstock, Instagram Lisa Niemi Swayze

Mai multe