Eşti roşcată? Uite ce culori de oje poţi alege!

24 mai 2012   Viață de vedetă

În principiu, lacul de unghii trebuie să-ţi ofere un look fără cusur. O culoare greşit aleasă se va lupta cu tonul pielii tale, cu cea a părului sau cu cea a ţinutei tale, oferindu-ţi un aspect obosit. Roşcatele naturale tind să aibă o piele deschisă la culoare, iar asta înseamnă că pot purta cam toate nuanţele de oje posibile. Iată ce poţi alege şi ce nu!

Nuanţe „statement”Nuanţele de vişiniu  şi burgund arată extrem de vii pe o piele deschisă,ca cea a roşcatelor. Dacă ai tente de cupru în păr,poţi încerca oje metalice,cum ar fi auriu,argintiu şi fumuriu,oje rubinii,sau chiar şi nuanţe de albastru strălucitor.

Roşcatele arată super sexy atunci când se dau cu ojă roşie sau roz,atâte vreme cât nuanţele sunt potrivite. Caută oje cu subtonuri de albastru. Dacă ai dubii cu privire la o culoare,alege mereu o nuanţă bogată de fructe de pădure,tocmai pentru că acestea conţin tentele de albastru,potrivite ţie.  

Orice care tinde să bată spre galben,îţi va face pielea să arate urât,dându-i o tentă şi mai rozalie. Dacă părul tău este roşcat,evită nuanţele de oranj! Dacă părul este roşu sau cu tente de cireş sau vişin,ţine-te departe de culori movulii sau exagerat de roşii.

Mai multe