Evită aceste greşeli când faci duş!

25 octombrie 2016   Viață de vedetă

Oamenii fac duş zilnic. Dar ştiai că, uneori, ai putea face în necunoştinţă anumite greşeli în timp ce faci duş, ele fiind cele care afectează pielea? Iată care sunt cele mai frecvente greşeli despre care trebuie să ştii.

Pentru că suntem atât de obişnuite cu rutina de duş zilnic,nu ne dăm seama când facem aceste greşeli. Dar,sunt cele care fac diferenţa asupra felului în care pieleaarată. Chiar dacă poate părea dificil,după ce începi să urmezi aceste obiceiuri de îngrijire,te obişuieşti cu ele uşor.

Greşelile care trebuie evitate:În ce priveşte părul:1. Apa prea fierbinte

Apa care este prea fierbinte poate creşte,de fapt,şansele de cădere a păruluişi apariţia mătreţii. Cel mai bine este să fie folosită apă călduţă pentru duş.

2. Piaptănă părul înainte

Piaptănă întotdeauna părul înainte de a intra la duş,deoarece acest lucru reduce şansele de rupere şi cădere a părului. Din moment ce părul este atât de sensibil când este ud,orice tragere poate duce la întinderea firului de păr şi ruperea lui,în cele din urmă.

3. Clăteşte-l cu apă rece

De fiecare dată,ultima clătire a părului trebuie să fie cu apă rece. Acest lucru ajută la întărirea foliculilor de păr.

În ce priveşte corpul: 1. Apa fiebinte

Apa fierbinte usucă foarte tare pielea,chiar dacă tu te simţi bine pe moment. Acest lucru este valabil doar pentru pielea de pe corp.

2. Exfoliază întregul corp

Crezi că doar pielea facialătrebuie exfoliată? Celulele moarte sunt o problemă atât pentru faţă,cât şi pentru întregul corp. Exfolierea este o necesitate absolută pentru corp.

3. Aplicarea de ulei de corp

După folosirea gelului de duş,aplică pe piele ulei de corp,deoarece pielea se va usca foarte tare.

Credite foto:www.boldsky.com

Mai multe