Familiile numeroase de la Hollywood

24 martie 2011   Viață de vedetă

La Hollywood nu sunt probleme cu natalitatea. Pentru unele vedete, acolo unde creşte un copil, mai pot creşte doi, trei sau... chiar şapte!

Jermaine Jackson: 8 copii

Fratele lui Michael,Jermaine,are nu mai puţin de opt copii:Jermaine La Jaune „Jay“ Jr.,Autumn,Dawn,Jeremy,Jaimy,Jourdyn,Jaffar,Jermajesty. După cum se vede,clanul Jackson ar putea popula singur un orăşel. Este de ajuns să spunem că Joe şi Katherine,seniorii clanului Jackson,au 27 de nepoţi.

Mel Gibson: 7 copii

Mel Gibson este la o distanţă infimă de „fratele“ Jackson,cu 7 copii şi unul pe drum. El şi fosta lui soţie se mândresc cu 7 copii:Hannah,de 29 de ani,gemenii Edward şi Christian,de 27 de ani,Willie,de 24 de ani,Louis,de 21 de ani,Milo,de 19 ani,şi Tommy,de 10 ani. Dar Mel nu se opreşte aici:va fi tată pentru a opta oară,iubita lui actuală fiind însărcinată.

Meryl Streep: 4 copii

Talentata actriţă în vârstă de 60 de ani este o familistă convinsă, ea având o căsnicie fericită, care durează încă din 1978. Rezultatul acesteia: patru copii frumoşi, de care actriţa este tare mândră. Harry, fiul cel mare, are 30 de ani, Mary Willa ,26 de ani, Grace Jane, 23, iar Louisa Jacobson a împlinit 18 ani.

Mai multe