Fetelor, l-aţi pierdut şi pe el! DJ Tiësto s-a însurat! Care a fost cel mai emoţionant moment de la petrecere

24 septembrie 2019   Viață de vedetă

Celebrul DJ Tiësto s-a căsătorit, la sfârşitul săptămânii trecute, cu aleasa inimii lui, modelul Annika Backes, după patru ani de relaţie. Evenimentul a avut loc într-un hotel de lux din Amangiri, Utah, SUA, unde au fost prezenţi 80 de invitaţi.

DJ-ul olandez, al cărui nume real este Tijs Michiel Verwes, şi modelul Annika Backes au închiriat, pentru eveniment, hotelul de lux Amangiri.

a explicat Annika Backes.

Cuplul a sărbătorit împreună cu cei 80 de invitaţi, iar DJ Coleman a mixat pe parcursul evenimentului.

"După ce toată lumea a ajuns în sala de recepţie, locul în care a avut loc şi ceremonia noastră, totul s-a transformat complet. Am făcut un tunel din oglinzi care duce la o sculptură în gheaţă cu iniţialele noastre", a declarat Tijs pentru revista americană Vogue.

Totodată, Tijs i-a făcut o surpriză lui Backes, compunând o piesă special pentru căsătoria lor.

, a afirmat Annika, potrivit

Tiesto, DJ-ul care a ocupat poziţii fruntaşe, ani la rând, în DJMag Top 100, a fost dintotdeauna descris de fani ca un artist care îşi transpune sentimentele prin intermediul muzicii pe care o mixează.

Tijs Verwest, alias Tiesto, şi-a început cariera în 1985, lansându-se în perioada în care stilul progressive cu elemente trance cunoştea cea mai mare expansiune. Tiesto a ajuns de la turnee mondiale la a fi primul DJ care a mixat la Jocurile Olimpice, în 2004, în faţa a milioane de spectatori şi telespectatatori, câştigând majoritatea premiilor destinate muzicii dance şi trance. Tiesto este, cu siguranţă, unul dintre cei mai iubiţi DJ-i, producători şi remixeri ajunşi vreodată în spatele platanelor.

Mai multe