Fetiţa Serenei Williams, într-o replică a costumului purtat de mamă la Australian Open. Povestea îmbrăcămintei asimetrice

17 iunie 2021   Viață de vedetă

Fiica Serenei Williams, Olympia, a purtat o versiune a ţinutei colorate purtată de mama ei la Australian Open din 2021. Faimoasa tenismenă a obţinut victoria împotriva nemţoaicei Laura Siegemund.

O postare publicată pe o reţea de socializare în contul Olympia, fetiţa de 3 ani a tenismenei Serena Williams şi a partenerului ei, Alexis Ohanian, apare într-un costum asimetric în negru, roz şi roşu, asemănător celui pe care Williams l-a ales pentru apariţia de la turneul recent la sfârşitul căruia a ieşit victorioasă. Cele cinci imagini ale postării o înfăţişează pe Olympia pe terenul de tenis, cu racheta în mână, ceea ce-i face pe mulţi fani ai Serenei să spună că este posibil ca micuţa să-i calce pe urme mamei. Williams a părut surprinsă de postarea făcută de soţul ei, întrucât comentariul indica faptul că ţinuta a fost prezentată înainte de a se putea îmbrăca amândouă la fel. Costumul ei chiar are o poveste interesantă.

Serena: „Olympia mă învaţă cum să fiu o persoană mai puternică în fiecare zi‟

Olympia, fiind prima născută a Serenei Williams, în vârstă de trei ani, adoră să-şi însoţească mama la antrenamentele de tenis şi să poarte costume asemănătoare cu ale acesteia. Apare adeseori pe reţelele de socializare alături de tenismenă în fotograii în care duo-ul zâmbitor mamă-fiică pozează în costume la fel, cum a fost unul de culoare roz imprimat cu numele sponsorului sportivei. „Împreună sunt de neoprit‟, a declarat un fotograf care le-a surprins recent în haine similare. „Sunt atât de fericită să apar alături de Olympia, această mini-Serena. Încerc s-o învăţ cum să fie o influenţă pozitivă, dar, de fapt, ea mă învaţă cum să fiu o persoană mai puternică în fiecare zi. Este partea cea mai bună a experienţei de mamă‟, a scris Serena Williams într-o postare pe Instagram.

Costumul, un omagiu aduc unei atlete americane uimitoare

Serena Williams a apărut în prima zi a turneului de la Melbourne într-un costum care a fost creat şi personalizat de sponsorul ei, cu care a semnat pentru un contract de susţinere de 55 de milioane de dolari încă din anul 2003. Sportiva a dezvăluit că acel costum a fost un omagiu adus atletei şi triplei campioane olimpice la sprint, Florence Griffith Joyner, care a murit în somn din cauza unei crize epileptice severe, în anul 1998, la 38 de ani.

„Florence Joyner m-a inspirat mereu. A fost o atletă minunată, incredibilă!‟, a spus Williams după victoria ei de la Australian Open, unul dintre cele 4 turnee de Mare Şlem. „Am văzut că apărea mereu altfel, se schimba mere. Ţinutele ei au fost întotdeauna uimitoare‟, a adăugat ea. Echipa sponsorului care o susţine s-a gândit că dacă va purta ceva ce-i va aminti de atleta care a inspirat-o, Serena va găsi forţa de face tot ce este necesar pentru a câştiga.

Florence Griffith Joyner, atleta cea mai rapidă din lume

Sportiva Florence Griffith Joyner (foto 3) a reprezentat SUA la Jocurile Olimpice din 1984 şi 1988 la proba olimpică de atletism. A obţinut medalii de aur în cursele de 100 m, 200 m şi 4x100 m la ultimele jocuri de la Seul. Cunoscută sub numele de Flo-Jo, ea este cea mai rapidă femeie din toate timpurile, cu recorduri mondiale pe care le-a stabilit în 1988. A rămas neînvinsă.

Joyner obişnuia să poarte costume care au devenit faimoase. Este şi cazul celui care acoperă un singur picior. L-a purtat când a concurat şi a câştigat medalia olimpică de argint din anul 1984.

În timpul unui interviu în timpul Jocurilor Olimpice din 1988, atleta a spus că acel costum cu un singur picior nu a fost creat aşa în mod intenţionat: „Acoperea iniţial ambele picioare. Când m-am uitat în oglindă, am tăiat partea care acoperea un picior şi mi-a plăcut cum arăta, aşa că am îmbrăcat un slip pentru a acoperi partea superioară. Mi-am spus că arată bine şi că-l voi purta‟.

FOTO: Shutterstock

Mai multe