Fiica Adelinei Pestriţu a cucerit internetul. "Seamănă mai mult cu el"

14 decembrie 2018   Viață de vedetă

Adelina Pestriţu radiază de fericire de când a devenit mamă. Nu ratează nicio ocazia de a se mândri cu fetiţa ei, Zenaida Maria, pe care o fotografiază în nenumărate ipostaze pentru a-şi ţine la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viaţa ei.

Recent, Adelina Pestriţu a postat pe contul de Instagram o fotografie cu întreaga familie. Imaginea cu iubitul ei, Virgil, şi cu micuţa Zenaida a strând sute de comentarii şi mii de aprecieri.

Mai mult, fanii au observat imediat că micuţa îl moşteneşte mai mult pe tată, de la care a luat şi ochii albaştri. „E poză pe care nu ai cum să nu o pui în ramă la colectia cu voi trei! Sunteţi de vis! Şi apropo, Adelina…. Zeny este mai mult a tatălui decât a ta. Mi se pare ca seamănă mai mult cu el!”, „Superbi, sa fi ti sănătoşi şi fericiţi”, „Zeny este combinaţia perfecta a părinţilor ”, au scris fanii.

După naştere, vedeta şi-a recuperat silueta cu uşirinţă. A căutat o dietă care să îi fie pe plac, dar nu a găsit. Aşa ca şi-a inventat propria dieta care a dat rezultate. Este vorba de SOMODIETA. Pe lângă alimentaţie, Adelina Pestriţu a făcut şi mişcare. Sportul combinat cu o alimentaţie sănătoasă ajută la arderea rapidă a grăsimilor. Vezi AICI ce presupune această dietă. 

Adelina Pestriţu şi iubitul ei, Virgil Şteblea, au devenit parinţi pentru prima dată în luna august. Bruneta a anunţat că este însărcinată chiar de ziua ei, pe 2 februarie, când a împlinit vârsta de 31 de ani.

Mai multe