FOTO Beyonce, vacanţă de peste 1.500.000 de euro în Croaţia. Cum şi-a sărbătorit ziua de naştere

11 septembrie 2020   Viață de vedetă

Beyonce şi Jay-Z se plimbă de-a lungul mării europene, la bordul unuia dintre cele mai luxoase yachturi, mai exact cu LANA, exclusiv pentru vacanţe charter. Potrivit unui martor ocular, cântăreaţa a plecat cu avionul în Croaţia împreună cu familia ei: soţul Jay-Z (50 ani) şi cei trei copii, Blue Ivy Carter, în vârstă de opt ani, şi gemenii Rumi şi Sir Carter, în vârstă de trei ani.

Frumoasa Beyonce a împlinit 39 de ani pe 4 septembrie. A ales să sărbătorească printr-o călătorie cu yachtul pe Marea Adriatică, de-a lungul coastei Croaţiei. Şi-au petrecut cea mai mare parte a timpului pe yachtul LANA, ancorat în Riviera Dubrovnik. Mai târziu, familia a ales o barcă mai mică pentru a merge pe insula Galesnjak, în formă de inimă, pentru a lua masa împreună. Potrivit sursei, au făcut mai multe excursii, au făcut fotografii şi pare că s-au distrat de minune. 

Yachtul LANA este mai lung decât un teren de fotbal şi dispune de multe facilităţi. Numărul oaspeţilor poate ajunge până la 12 - fără a lua în calcul cei 34 de membri ai echipajului yachtului. Există opt cabine cu baie privată, şapte camere VIP şi o cameră Master Suite. Super-yachtul vine cu propria piscină pe punte, un teatru, un centru spa, terase pliabile, jet ski-uri, waveboard-uri, Seabob-uri, echipamente de pescuit şi altele. Preţul pe care şi l-a permis cuplul celebru este de aproximativ 2 milioane de dolari (1.700.000 de euro) per săptămână.

Să nu mai spunem că, în mediul virtual, cântăreaţa a primit o grămadă de urări de ziua ei de naştere. Înainte de a pleca în vacanţă, la mica petrecere din sânul familiei, Beyonce a avut un cerc restrâns de apropiaţi la care au luat parte şi fostele colege din trupa Destiny's Child - cele care o cunosc foarte bine pe artistă. 

Mama lui Beyonce a postat, de altfel, un mesaj emoţionant pentru fiica ei cea mare: 

„La mulţi ani fetiţei mele. Sunt cel mai mare fan al tău încă de când te-ai născut. Mi-ai adus atât de multă bucurie şi mi-ai revărsat înapoi atât de multă dragoste şi încredere. Sunt atât de norocoasă că te am în viaţa mea. Continuă să fii o lumină pentru atât de mulţi oameni, dar şi războinică pentru a trece cu bine peste obstacolele vieţii”, a scris Tina Lawson, mama artistei. 

Beyonce a donat un milion de dolari pentru întreprinderile mici deţinute de persoane de culoare, cu câteva zile înainte de ziua ei de naştere.

FOTO Facebook / Eonline.com / Tmz.com / Yachtcharterfleet.com

Mai multe