FOTO Fetele actriţei Brooke Shields au crescut. Cea mare i-a purtat o rochie la balul de absolvire şi a întors toate privirile

8 iunie 2021   Viață de vedetă

Brooke Shields este mama mândră a două fiice ajunse adolescente. Se bucură de fetele ei Rowan (18) şi Grier (15) împreună cu soţul ei, scenaristul Chris Henchy, cu care are o relaţie de mai bine de 20 de ani. Recent, ea a sărbătorit absolvirea lui Rowan şi a decis să-i împrumute pentru bal o rochie pe care a purtat-o în urmă cu două decenii.

La balul ei de absolvire, Rowan a îmbrăcat rochia roşie a mamei ei. Brooke Shields a purtat-o iniţial la Globurile de Aur din anul 1998. Atunci, actriţa a fost nominalizată pentru rolul ei principal din sitcom-ul „Suddenly Susan‟, pentru al doilea an consecutiv. „Am crezut că am trăit o noapte specială când am fost nominalizată la Globurile de Aur, dar nimic nu m-ar fi putut pregăti s-o văd pe fiica mea la balul ei, purtând aceeaşi rochie cu care m-am prezentat atunci‟, a scris Shields pe o reţea de socializare, unde a adăugat o inimă şi a semnat „O mamă mândră‟.

Nu cu mult timp în urmă, la aniversarea fiicei, pe aceeaşi cale, Shields a împărtăşit tuturor admiratorilor ei bucuria de a o vedea pe Rowan ajunsă femeie: „Uite cât de mare a devenit copilul meu! La mulţi ani, fata mea inteligentă, frumoasă, amabilă, generoasă, isteaţă, puternică, amuzantă, obraznică, loială, versatilă, curajoasă, de neoprit! Mă inspiri cu adevărat‟. Nu e prima oară când vedeta mărturiseşte că a avut de învăţat de la fetele ei. La începutul anului, a avut o mare încercare prin care a fost nevoită să treacă fără a-i avea alături fizic pe cei dragi şi i-a fost teribil de greu.

Fiicele au ajutat-o ​​pe Shields să-şi accepte corpul aşa cum e

Actriţa afirma pentru publicaţia „People‟ din luna octombrie a anului trecut, că Rowan şi Grier, fetele sale, au ajutat-o ​​să se simtă bine în propria piele, lucru cu care s-a luptat încă din primii ani de copil, ca actriţă şi model. „Ele îmi tot spun că am curbe. Pentru ele, curbele sunt ceva deosebit‟, a spus ea. Într-un alt interviu din anul 2018, ea a recunoscut că fetele sunt mult mai mature, mai încrezătoare în aspectul lui: „Au aceeaşi încăpăţânare şi forţă ca mine, dar sunt mai echilibrate‟.

Rowan şi-a învăţat mama ceva în carantină. În mai 2020, Rowan şi-a prezentat mama pe TikTok într-o provocare care devenise virală atunci. Era o farsă. Persoana aflată pe scaunul şoferului unei maşini apuca o geantă de pe bancheta din spate şi lovea accidental pasagerul de pe scaunul din faţă. Din păcate, Rowan a ajuns să-i lovească buza mamei. „Îmi place umorul, atâta timp cât nu are spirit de răutate. Nu cred că a vrut să mă doară. Am fost fericită că a vrut să fac ceva cu ea pe TikTok, pentru că eu nu sunt atât de cool‟, a declarat Shields.

Brooke Shields a suferit o accidentare la picior

În timp ce se antrena la începutul acestui an, actriţa a suferit o ruptură de femur care s-a lăsat cu o infecţie cu Stafilococ, mai multe intervenţii chirurgicale, săptămâni de spitalizare şi o lungă recuperare. Vedeta a postat adesea pe reţelele de socializare despre evoluţia ei, pentru a-i inspira pe cei care trec prin probleme asemănătoare. 

Accidentul lui Shields s-a produs la sfârşitul lunii ianuarie, după ce termina un plan de antrenament de 14 zile care mergea bine. La spital, vedetei i-a fost pusă o tijă pentru a-i fixa femurul. Apoi, la scurt timp după întoarcerea acasă pentru a începe recuperarea, a dezvoltat o infecţie. A fost supusă unei alte intervenţii chirurgicale, urmată de alte 2 săptămâni de spitalizare şi de recuperare.

Deşi recuperarea a fost grea, a perceput accidentul ca pe o binecuvântare, pentru că şi-a dat seama că este o luptătoare. S-a simţit norocoasă că este în viaţă. A încercat să rămână calmă şi pozitivă pe tot parcursul recuperării, dar a spus că au fost momente în care i-a fost extrem de greu. Cel mai dificil lucru a fost că a stat departe de familia ei. Din cauza restricţiilor COVID, rudele şi prietenii nu au putut s-o viziteze, aşa că a trebuit să se descurce singură: „Nu cred că m-am temut vreodată mai mult. Parcă eram neajutorată‟.

FOTO: Shutterstock

Mai multe