FOTO. Machiaj de sărbătoare realizat în paşi

20 decembrie 2014   Viață de vedetă

Fie că optezi pentru un make-up în linii clasice, fie că te orientezi spre unul mai spectaculos, machiajul de sărbătoare trebuie să fie deosebit şi să te facă să străluceşti.

Pasul 1

Aplică şi estompează pe toată pleoapa mobilă pudra bronzantă Sun of Egipt (nuanţa 01).

Paese Sun of Egipt este o pudră ce conţine particule de aur,se impregnează bine în piele,oferă o strălucire intensă şi un efect de lungă durată.

Pasul 2

Se aplică fardul de ochi Opal (nuanţa 245) pe interiorul pleoapei,iar colţul extern al ochiului se umbreşte cu o nuanţă închisă (602) a fardului Kashmir Mono şi se estompează spre arcadă pentru un efect de alungire a ochilor. Cele două nuanţe se blenduiesc bine între ele,folosind mişcări circulare.

Fardurile de ochi Opal conţin particule de silicon,sunt puternic pigmentate şi au efect de strălucire. Fardurile Kashmir Mono conţin saturaţie de pigmenţi ce asigură o culoare de intensitate maximă.

Pasul 3

Se conturează ochii cu creionul negru waterproof de la Paese pentru a aduce un plus de dramatism machiajului.

Pasul 4

Se aplică fondul de ten Expert Foundation Moisturizing (nuanţa 02) cu o pensulă specială şi se întinde bine pe ten. Se preferă aplicarea fondului de ten după machiajul ochilor pentru a evita pătarea de fard.

Fondul de ten Moisturizing de la Paese oferă o hidratare intensă şi are un efect de lungă durată. Este bogat în ingrediente active şi are o consistentă cremoasă.

Pasul 5

Cu ajutorul unei pensule,se aplică cu mişcări circulare pudra de orez pentru a fixa cât mai bine întregul machiaj şi pentru un efect de satinare.

Pudra de orez este extrem de delicată,fină şi uşor de aplicat. Lasă pielea mătăsoasă,cu o textura uniformă şi absoarbe excesul de sebum. În plus fixează şi asigura un machiaj de durata.

Pasul 6

Pentru un plus de strălucire,se aplică pudra Sheer Glow (nuanţa 12).

Pudra compactă Sheer Glow are un efect intens de strălucire.

Pasul 7

Pentru a contura trăsăturile fetei şi pentru un aspect sănătos,se aplică blush-ul cu ulei de argan (nuanţa 45). Aplică fardul de obraz de-a lungul pomeţilor,  trecând cu pensula pe sub ei,spre urechi,pentru a-I scoate în evidenţă.

Blush-ul cu ulei de argan de la Paese oferă un look fresh şi asigură un efect de lungă durată. Datorită uleiului de argan,se obţine o hidratare mai bună a pielii.

Pasul 8

Se aplică câteva straturi generoase de mascara Volume Lash.  Pentru un look mai dramatic,se pot pune nişte gene false.

Mascara Adore Volume Lash Paese conferă un volum extrem şi amplifică genele. Are un efect de lungă durata,defineşte şi separă genele fără să le încarce.

Pasul 9

Se completează machiajul aplicând rujul cu ulei de argan (nuanţa 37) cu o pensulă specială. Având în vedere faptul că machiajul ochilor este destul de intens,s-a optat pentru o nuanţare naturală a buzelor.

Rujul cu ulei de argan oferă o hidratare profundă a buzelor,asigură o acoperire completă,de lungă durata şi o culoare intensă.

Mai multe