FOTO Miley Cirus i-a şocat pe fani în timpul unui festival. Cum a apărut artista din nou pe scenă

28 septembrie 2020   Viață de vedetă

Miley Cyrus a făcut furori la Festivalul de muzică iHeartRadio 2020 din Las Vegas cu noua ei ţinută. În afară de interpretarea impecabilă, costumul ei semi-nud i-a lăsat pe fani, din nou, fără cuvinte.

Înainte de a pleca la festival, cântăreaţa a postat un videoclip pe contul de Instagram în care îşi arată ţinuta din toate unghiurile posibile. Costumul negru al lui Miley Cyrus este o creaţie a creatorului de modă francez Thierry Mugler şi a fost accesorizat cu brăţări, un colier şi inele care mai de care mai strălucitoare. Vedeta a interpretat melodia formaţiei Blondie „Heart of Glass”, dar şi „Nothing Breaks Like a Heart”, „Who Owns My Heart” şi noua ei piesă „Midnight Sky”. Fanii au fost în extaz şi îşi doresc următorul album cât mai repede. Miley nu a ezitat să dea din casă detalii despre viitorul album. Într-un interviu apărut în luna martie, ea a dezvăluit că fanii ar trebui să se aştepte la un rock and roll clasic pe următorul disc.

Miley Cyrus s-a obişnuit cu defilarea pe covorul roşu şi pe scenă încă de la vârsta de 11 ani. De-a lungul timpului, garderoba ei a trecut prin numeroase transformări, de la rochiile sclipitoare ale Hannei Montana până la cele extravagante. Dacă la început, Miley avea o imagine de „fată cuminte”, având părul lung şi o culoare naturală, între anii 2013-2015 cântăreaţa şi-a transformat radical look-ul inocent într-unul obraznic. Vedeta i-a şocat pe fani la fiecare apariţie.

FOTO Shutterstock.com / Instagram 

Mai multe