FOTO Prinţul William n-a fost primul bărbat din viaţa ei! Cum arată şi ce fac acum foştii iubiţi ai lui Kate Middleton?

17 august 2021   Viață de vedetă

Kate Middleton l-a întâlnit pe actualul ei soţ şi tată al celor trei copii ai ei la Universitatea St. Andrews şi, un an mai târziu, au devenit un cuplu. N-a fost dragoste la prima vedere între ei, însă sentimentele au apărut pe parcurs.

„Când am întâlnit-o pe Kate, mi-am dat seama că avea ceva special. Am fost prieteni pentru o perioadă, iar acest lucru a fost o bună fundaţie pentru mai târziu. Faptul că suntem prieteni e un mare avantaj. Şi totul a pornit de-acolo...”, a dezvăluit prinţul William.

Cei doi prieteni au conştintizat că îi leagă sentimente mai puternice, au devenit un cuplu, iar în 2011 s-au căsătorit. Nunta lor a fost transmisă la televizor şi a avut o audienţă de peste două miliarde de telespectatori din întreaga lume. Ceremonia regală a costat mai mult de 34 de milioane de dolari şi este în continuare unul dintre cele mai frumoase evenimente ale deceniului trecut.

Totuşi, înainte de a-l întâlni pe Will, Kate a mai cunoscut şi alţi bărbaţi. Cu ce se ocupă aceştia acum şi în ce relaţii este viitoarea Regină consoartă a Marii Britanii cu ei?

Kate a devenit prietena lui Willem Marx când erau amândoi la internat în Wiltshire, conform celor relatate de The Sun. Se pare că relaţia lor a fost mai mult o aventură de liceu, decât o idilă serioasă, motiv pentru care nici n-au rezistat mult timp împreună. În prezent, Willem e jurnalist pentru NBC News. S-a însurat în 2014 cu colega de breaslă Johanna Botta şi cei doi soţi au împreună un fiu. Middleton l-a întâlnit pe Harry Blakelock la Marlborough şi se pare că el a fost prima ei mare iubire, conform celor publicate de Daily Mail. Nu se ştie exact cât timp au fost împreună, însă lui Kate i-a trebuit ceva timp până să uite de el, care era, la acea vreme, căpitanul echipei de hockey. Harry a devenit un om de afaceri de succes. Lucrează pentru Lockton Companies din Londra din 2014, devenind partener în firmă în mai 2020.

, fiul baronului Sir John Ropner. Inutil să mai precizez că familia acestuia este destul de bogată, dând lovitura în transporturi.

Conform Tatler, Ropner s-a însurat cu Natasha Sinclair, în 2011, cu care are patru copii. În martie 2021, acesta a început un serviciu nou, fiind directorul companiei eviFile din Leeds.

Rupert Finch este ultimul bărbat cu care a fost Kate înainte de-a deveni prietena Prinţului William. Cei doi s-au întâlnit la Universitatea St. Andrews. Rupert, un avocat în devenire la acea vreme, a fost iubitul lui Kate pentru o scurtă vreme, însă idila lor s-a transformat într-o prietenie frumoasă.

Foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe